Hirdetés

Papírforma. A BORD Kft. tervei alapján újul meg a debreceni strand

Cívishír

2017.03.17. 12:58

Papírforma. A BORD Kft. tervei alapján újul meg a debreceni strand
Látványterv a strandról

Sejthető volt, hogy ez lesz az eredmény.

Hirdetés

A BORD Építész Stúdió Kft. tervei alapján újulhat meg a nagyerdei strandfürdő - derül ki a városháza szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből. 

A közlemény felidézi, hogy a kormány a debreceni önkormányzatot a debreceni Nagyerdő program befejezésének céljából támogatásban részesítette. A projekt keretében valósul meg a nagyerdei strandfürdő felújítása is.

A komplex felújítási munka megkezdésének első lépése a szükséges tervek beszerzése, melynek érdekében az önkormányzat 2016. decemberében, uniós értékhatárt elérő értékű nyílt közbeszerzési eljárást indított.

„A debreceni Nagyerdő program befejezése projekt komplex építési engedélyezési és kiviteli tervezési feladatai” tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének kihirdetése március 16-án megtörtént - írják.

Az eljárás keretében két ajánlat érkezett be, melyből az értékelési szempontrendszer szerinti kedvezőbbet és egyben alacsonyabb árat tartalmazót a BORD Építész Stúdió Kft. tette, 220 millió forint + áfa összegben.

A szerződés megkötésére várhatóan még március hónapban sor kerül. Az ajánlattevő mind az építési engedélyes, mid a kiviteli tervek vonatkozásában egyaránt 120-120 napos teljesítési határidőt vállalt. A tervek leszállítását és a szükséges engedélyezési folyamatot követően kerülhet sor a kivitelezési munkára irányuló közbeszerzési eljárás kiírására.

Mint ismert: a Bordás Péter vezette BORD Építész Stúdió Kft. tervezte többek között a Nagyerdei Stadiont, a Bem téren lévő lakóparkot, illetve Budapesten az új Hidegkuti-stadiont is. 
tervpályázatnagyerdei strand

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés