Hirdetés

Eltűnt egy létavértesi asszony

civishir.hu

2017.03.17. 12:51

Eltűnt egy létavértesi asszony

Átlagos testalkatú, fogazata hiányos.

Hirdetés

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Létavértesi Rendőrőrs körözési eljárást folytat az 51 éves Sulán Józsefné eltűnése ügyében. A nő március 14-én létavértesi otthonából ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Személyleírás

170 centiméter magas, normál testalkatú, haja elöl őszes, hátul barna, fogazata hiányos. Járás közben testtartása hajlott. Eltűnésekor fekete félcipőt, zöld szabadidőnadrágot, sötétzöld pulóvert és fekete, kapucnis bőrkabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Létavértesi Rendőrőrsön (Létavértes, Baross utca 9. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.
eltűntLétavértes

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés