Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debrecenben tovább virul a lakáspiac

| 2017. 03. 25. | 10:34:00
Kínálat minden (igény)szinten.
Debrecenben tovább virul a lakáspiac
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha a munka, szórakozás és oktatás szempontjából is frekventált területeket vennénk sorra, akkor a nagyvárosok és Budapest garantáltan vezetnék a listát. Nem véletlen, hogy ezek azok a régiók, melyek mellett letelepedés, otthonteremtés kapcsán a legtöbben döntenek. Vannak, akik a csendes, kertvárosi területeket részesítik előnyben, mások számára a frekventált elhelyezkedés a döntő. Hasonlóképpen megoszlik a helyzet az árak tekintetében is.

A hagyományos, családi házak és társasházak mellett a luxuskategóriát képviselő, sokszor 80-90 milliós eladó lakásokat is szép számmal megtalálhatjuk Debrecen ingatlankínálatában.

Cikkünkben az otthonterkep.hu információit alapul véve olyan debreceni lakásokat, házakat igyekszünk bemutatni, amelyekkel garantáltan nem lőhetünk mellé.

Családi ház a Veres utcában

Mediterrán jelleg, családias hangulat és elegancia egyszerre érvényesül abban a Veres utcai ingatlanban, melyet 74 millióért árulnak. A 2007-ben épített ház esetében egyedi hőszigetelt üveggel ellátott fa nyílászárók, 45 cm vastag téglafalak és 10 centiméteres hőszigetelés gondoskodnak arról, hogy a fenntartás még a téli hónapokban se legyen megfizethetetlen.

A 210 négyzetméter lakóterülettel rendelkező otthon 900 négyzetméteres telken épült, alatta pedig háromállásos, fűthető garázs szolgálja a gépjárművek biztonságos elhelyezését. A pinceszinten levő két helyiség és fürdő egyébként wellness kialakítására is kiválóan alkalmas. A tágas tereket és a nívós elrendezést előnyben részesítők számára garantáltan jó választás lehet az újszerű családi ház.

172 négyzetméter luxusszínvonalon

Debrecen Úrrétjén hirdetik azt a 88 milliós házat, mely mind kialakításával, mind színvilágával és méreteivel lenyűgöző élményt kínál leendő tulajdonosainak. A nappali mellé három szoba és három rendkívül nívós fürdőszoba társul. A különleges megoldások kedvelői éppen úgy megtalálhatják számításukat az ingatlan esetében, mint a borászat szerelmesei, hiszen 80 négyzetméteres pince is társul a házhoz.

A 877 négyzetméteres telken fekvő ház dupla garázzsal is rendelkezik, de kedveltsége mégiscsak a nagy tereknek, az egyedi belsőépítészeti megoldásoknak és persze a színek izgalmas harmóniájának köszönhető. A felújított debreceni ingatlan családok számára kitűnő választásnak bizonyul.

Újszerű, második emeleti ingatlan a Nagyerdő közelében

Eladó lakásokat természetesen nem csak a 80 milliós álomhatár közelében találhatunk Debrecenben, hanem már húsz millió környékén is színvonalas ingatlanhoz juthatunk. Tipikusan ilyen az a 64 négyzetméteres újszerű lakás, mely 13 négyzetméteres teraszával igazi kuriózumnak számít. A fiatalos kialakítású ingatlan amerikai konyhás megoldással szolgálja a kényelmet. A 26 millióért elérhető lakás izgalmas burkolatai és fiatalos jellege miatt valószínűleg nem sokáig lesz eladó.

Felújított lakás nagyerdei övezetben

Hatalmas nappalival, két hálószobával rendelkező csodás fészekre bukkanhatnak azok, akik a 92 négyzetméteres társasházi lakás mellett döntenek. Akár a teljes bútorzattal együtt is megvásárolható az ingatlan, mely teljes egészében felújított. Az étkezőből kényelmes erkély érhető el, mely a belső udvar irányába néz.

A nagy tereket és a színvonalas megoldásokat kedvelők számára remek döntés a lakás, ami egyébként befektetésnek is ajánlott. A közel 28 milliós vételár kiváló példa arra, hogy ennyiért is lehet élhető, nívós és igazán jó állapotban levő ingatlanhoz jutni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Karambol a Bartók Béla úton: egy ember roncsba szorult
Karambol a Bartók Béla úton: egy ember roncsba szorult
Ütközés a debreceni kereszteződésben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Esővízgyűjtők: 70,4 milliót költenek ötezer tartályra
Eredményes volt a debreceni önkormányzat közbeszerzése.
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Nemcsak csúcskategóriás, hanem belépő kategóriás készülékek is elérhetők.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.