Hirdetés

A Cívishír bemutatja: Debreceni Ingatlanbörze

civishir.hu

2017.03.18. 12:15

A Cívishír bemutatja: Debreceni Ingatlanbörze

Debrecen Plaza, március 25-26.

Hirdetés

Aki lakást vagy házat vásárol, nem téglára és kötőnyagra, nem ajtókilincsre és szőnyegre, hanem otthonra vágyik. Olyan –  saját ízlése szerint formált – élettérre, ahova nemcsak hazamenni jó, de onnan elindulni és ott maradni is ugyanolyan öröm – a mindennapi létezés színhelye legyen valamennyiük számára kényelem, hangulat és öröm!

A Debreceni Ingatlanbörze abban nyújt segítséget, hogy az otthonával kapcsolatos elképzeléseinek részleteit egésszé rendezze. A Debrecen Plazában március 25-én és 26-án kiállító cégek saját területükön egytől egyig a minőséget és a megrendelő/vásárló iránti elkötelezettséget képviselik, legyen szó sorházak, lakópark lakásainak építéséről, értékesítéséről, vagy enteriőrről, egyedi bútorokról, fotorealisztikus látványtervezésről. 

A börzén a pláza földszintjén – a teljesség igénye nélkül – a legnagyobb építtetők (Dóczy Ingatlanfejlesztő Kft., Ispotálypark Kft., Profitál 2004 Kft.), forgalmazók (Ibolya Ingatlan), közvetítők (Duna House, Openhouse, OtthonCentrum, Smart Ingatlan), pénzintézetek (OTP), lakberendezők-bútoripari forgalmazók (An Design, De-Span Kft., Cívis Mobili) várják az érdeklődőket.

Debreceni Ingatlanbörze
Debrecen Plaza
Március 25-26.
Nyitva mindkét napon 9 és 18 óra között.
Facebook-oldal ITT

ingatlanbörzeDebrecen Plaza

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés