Hirdetés

Meccsnap a Red and White-ban!

civishir.hu

2017.02.15. 19:42

Meccsnap a Red and White-ban!
Fotó: Cívishír

Izgalmas programok várják a nagyérdeműt Debrecen egyik leghangulatosabb sörözőjében.

Hirdetés

  • Időpont

    2017.02.18. 14:00

  • Helyszín

    4032 Debrecen, Nagyerdei Park 12

A Loki szezonkezdetével a Red and White sörözője is újra megnyitja kapuit. Február 18-i kezdettel minden hazai meccsen Meccsnap a Red and White-ban! Meccskezdés előtt már 4 órával várja a vendégeit a Nagyerdei Stadionban található Red.

Mitől is Meccsnap a meccsnap?

A fő attrakció, azaz a DVSC – FTC bajnoki előtt a vendégek már 14 órától élvezhetik és kipróbálhatják a Red által nyújtott szolgáltatásokat és programokat. A három óriásprojektor egyikén az X-BOX szerelmesei küzdhetnek meg a FIFA 17-tel, ahol két bátor jelentkező akár le is játszhatja a Loki – Fradi meccset. A többi projektoron az, aki nosztalgiázni szeretne, megtekintheti a korábbi DVSC – FTC mérkőzések góljait, eseményeit. Ki ne emlékezne a Loki hőseire, amikor 2003. május 30-án elvették a Fraditól a bajnoki címet, majd az FTC szurkolók berohanva a pályára hátba rúgták Szentes Lázár vezetőedzőt?

Zöld gyep helyett zöld asztal!

Hazai meccsek napján bemutatkozik a Debreceni Asztali-labdarúgó Club, azaz a gombfoci. Válogatott játékosok, verseny gombfoci, mindezt láthatod és kipróbálhatod. Vajon mire képesek a nagypályások a gombfoci asztalon? Ki az ügyesebb: Kerekes Zsombor vagy Tőzsér Dániel? Nézd meg kettejük csatáját 16:45-től.

Rendelkezésre áll majd egy versenycsocsó is az asztali foci kedvelőinek.

17 órakor mérkőzéselemzés, esélylatolgatás, kötetlen beszélgetés. Vendég: Tőzsér Dániel, a DVSC csapatkapitánya.

Ezen kívül számos érdekesség, tippjáték nyereményekkel és igazi arénahangulat - dj-vel - várja a vendégeket.

X-BOX bajnokság

Ismét kezdetét veszi a Red and White X-BOX bajnoksága! Ezúttal a DVSC összes idegenbeli mérkőzése előtt 4 órával várjuk a jelentkezőket. Az első forduló február 25-én, szombaton 11:30-tól lesz, amire már most lehet jelentkezni. A fordulókra regisztrálni a redandwhitedebrecen@gmail.com e-mail címen lehet. A lebonyolítás részleteivel, nyereményekkel, egyéb információkkal később jelentkezünk.

A február 21-én és 22-én három óriásprojektoron BL mérkőzések közvetítése a Redben, tippjátékkal. A mérkőzések végeredményére helyesen tippelők belépőt nyernek a DVSC következő hazai bajnoki mérkőzésére.

Facebook: https://www.facebook.com/Lokisorozoeskavezo/

Nagyerdei Stadion

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés