Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jó pár nagy dobás a Debreceni Repülőtértől

| 2017. 02. 13. | 15:14:00
App, wifi, új arculat, karrieroldal, futás.
Jó pár nagy dobás a Debreceni Repülőtértől
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagynevű multik és start-up vállalkozások együttműködésével fejlődik a Debreceni Nemzetközi Repülőtér informatikai rendszere.

Megújult arculattal, valamint új szolgáltatásokkal és funkciókkal érhető el a Debreceni Nemzetközi Repülőtér honlapja. Az Airport Debrecen Kft. kizárólagos marketing partnere, a weboldalt is üzemeltető InnovAir Marketing Kft. által kifejlesztett új mobiltelefonos applikációval pedig nem csak valós idejű tájékoztatást kaphatnak az utasok, hanem rajta keresztül ingyenesen használhatják a repülőtér nyilvános wifi hálózatát is, továbbá – a reptér által kezdeményezett „Work in Hungary” program keretében – a városban és a régióban működő multinacionális vállalatok aktuális álláshirdetései között is böngészgethetnek. A fejlesztések megvalósításában kulcsszerepet vállalt a National Instruments cégcsoporthoz tartozó NI Hungary Kft., amely az IT infrastruktúra kiépítésével kapcsolatos tapasztalatok megosztásán túlmenően jelentős összeggel támogatja a WiFi hálózat kiépítését. A repülőtér ez évtől hagyományteremtő szándékkal jótékonysági szerepet is vállal;

a Rotaract Club Debrecen Főnix Egyesülettel közösen április 22-én szervezik meg az első „Debrecen Airport Run” futóversenyt.

Hétfőn adta át hivatalosan a Debreceni Repülőtér a megújult online arculatát és mobil applikációját, amely hatalmas előrelépést jelent a reptérnek a nemzetközi ranglétrán is.

A repülőtér hivatalos www.debrecenairport.com új lehetőségek tucatját kínálja látogatóinak és partnereinek. A már korábban is működő repülőtéri weboldal nem csak naprakész, de kulcsrakész is lett egyben. Az új weboldalon megtalálható mind az utasokra, mind a partnerekre vonatkozó információk összessége, amelyek nagyban hozzájárulnak az utasok kényelméhez és a problémamentes utazásukhoz.

Karrieroldal

Mindemellett a repülőtér kizárólagos marketing partnere, a weboldalt is üzemeltető InnovAir Marketing Kft. egy hatalmas újítással lépett elő, ez pedig a karrieroldal. A karrieroldal jelentősége abban rejlik, hogy a Debreceni Nemzetközi Repülőtérnek a régió béli partnerei naprakészen kínálhatják a hazai-és külföldi álláskeresőknek betöltendő munkapozíciókat. A repülőtér online felületeinek nézettsége rendkívül sokrétegű, így a cégek állásajánlataikkal széles társadalmai csoportot informálhatnak.

A karrieroldal fejlesztésében a Debreceni Nemzetközi Repülőtér elkötelezett partnere a National Instruments, a Diehl Aircabin, valamint a WizzAir és a Lufthansa Technik is. 

Ábrahám László így fogalmazott:

– A repülőtér forgalma impozáns növekedést mutat, egyre több debreceni veszi igénybe a szolgáltatásait. Az NI Hungary Kft-nek, mint a megye harmadik legnagyobb munkáltatójának ez egy olyan lehetőség, ahol felhívhatja arra a figyelmet, hogy a megyeszékhelyen is lehet jól fizető munkát találni, nemcsak Londonban.

Ábrahám László

Ugyancsak sok munkát és rengeteg fejlesztést jelentett a repülőtér telefonos applikációja is. Az úgynevezett mobilalkalmazás IOS és Android platformon is elérhető és ingyenesen letölthető. A mobilalkalmazás mindvégig ingyenes marad, amely 0-24 órában teljeskörű rendelkezésére áll minden érdeklődő számára.

A telefonos alkalmazás mellett a repülőtér utastermináljában kialakítottak vezeték nélküli internethálózatot is. Ezt a repülőtéren lévő induló és érkező utasok, valamint hozzátartozóik a telefonos applikáció letöltése után ingyenesen vehetik igénybe korlátlan időtartamra. A WiFi kialakításában a Debreceni Repülőtér kiemelt együttműködő partnere a National Instruments.   

Debrecen Airport Run

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Megújult bő 400 méteren a forgalmas debreceni út.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.