Egy nagy cég tovább erősítette debreceni szerepét

Cívishír

2017.02.17. 13:29

Egy nagy cég tovább erősítette debreceni szerepét
Kaszás Zoltán és Papp László

Új, modern irodaházba költöztek a dolgozók.

Hirdetés

A ma elérhető legnagyobb sebességű infokommunikációs hálózattal felszerelt, a 21. század követelményeinek mindenben megfelelő új épületbe költözött a T-Systems Magyarország debreceni kirendeltsége.

Az irodaházat Papp László, Debrecen polgármestere és Kaszás Zoltán, a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója adta át.

A T-Systems Magyarország Debrecenben korábban három, egymástól is távol eső telephelyen működött, a most átadott új épületben a cég valamennyi munkatársa egy helyen dolgozik. Az irodaház a debreceni ipari park frekventált részén helyezkedik el, a több mint 700 négyzetméternyi területen jelenleg 45-en dolgoznak. A munkaállomások száma bővíthető, jelenleg is zajlik az épület teljes akadálymentessé tétele.

Az átadó ünnepségen Papp László polgármester elmondta, a T-Systems Magyarország és a város már számos területen valósított meg együttműködést Debrecen integrált, innovatív fejlődése jegyében. A most átadott új telephely annak minden elérhető szolgáltatásával megerősíti a cég régiós szerepvállalását, az irodaház egyben jó példa lehet más vállalatok számára is az ipari park használhatóságára.

Kaszás Zoltán vezérigazgató kiemelte, a T-Systems Magyarország Debrecenben és a régióban betöltött szerepe tovább fog erősödni a közeljövőben, ehhez jó alapot nyújt az új telephely.

fejlesztésberuházás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés