Hirdetés

Diákok, irány a Debreceni Egyetem!

unideb.hu

2017.01.13. 13:23

Diákok, irány a Debreceni Egyetem!
Fotó: unideb.hu

A műszaki kar nyílt napot tart.

Hirdetés

Pályaválasztás előtt álló középiskolásoknak tart bemutatót felvételi, képzési kínálatából január 16-án, hétfőn 9 órakor kezdődő nyílt napján a Debreceni Egyetem Műszaki Kara.

Az egész napos program során oktatók, hallgatók mutatják be a képzési kínálatot, az új szakokat és specializációkat a kar Ótemető utcai épületében. Az érdeklődők megismerhetik az intézmény képzési sajátosságait, kiállítás, illetve előadások segítségével mutatkoznak be a gépészmérnöki, építészmérnöki, építőmérnöki, környezetmérnöki, műszaki menedzser, mechatronikai mérnöki alapszakok, valamint az ezekre épülő mesterszakok.

Az utóbbi években nagy változáson ment keresztül a műszaki kar, ahol valamennyi szakon indul akkreditált alap- és mesterképzés, így a fiataloknak nem kell azért elhagyniuk a várost, hogy okleveles mérnökök legyenek. A kar laborháttere a pályázati forrásokból biztosított összesen 3,5 milliárd forint támogatásnak köszönhetően teljesen megújult, sok tekintetben Magyarország és Európa legjobban felszerelt oktatási és kutatási laborjai jöttek létre.

A nyílt nap időpontja: január 16. (hétfő) 9 óra

Helyszíne: Debreceni Egyetem Műszaki Kar (Debrecen, Ótemető u. 2-4.)

mérnökpályaválasztás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés