Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mobillal könnyebb és egyszerűbb!

| 2016. 08. 01. | 18:05:00
Debrecenben is flottul működik a rendszer.
Mobillal könnyebb és egyszerűbb!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hazánkban bármilyen típusú mobiltelefonnal igénybe vehetők a parkolási szolgáltatások. Amennyiben az autósnak okos telefonja van, Debrecenben is parkolhat a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. honlapjáról letölthető applikációval, mellyel kényelmesen veheti igénybe a szolgáltatások bármelyikét. Egyéb esetben pedig telefonhívással, illetve SMS küldésével indíthatja el és állíthatja le parkolását.

Debrecenben az országos mobilfizetési rendszer részeként, egyebek mellett a Magyar Telekom, a Telenor, a Vodafone, az Mpark, az Evopay és a Barion rendszerén keresztül parkolhatnak mobillal az autósok. A mobillal történő parkolás módja minden szolgáltatónál más. Annak feltételeit, a parkolás üzemeltetőjétől, Debrecenben, a DV Parking Kft-től függetlenül, a mobilszolgáltató határozza meg. A mobilparkolás megkezdése előtt az autósnak érdemes tájékozódnia a saját mobilszolgáltatójának erre vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiről.

763

 A 763-as hívószám után az autósnak be kell ütnie a parkoló automatán található, az adott parkolási övezetre vonatkozó négyjegyű számot. A mobilszolgáltatótól függően más-más módon ugyan, de az autós visszaigazolást kap a parkolás megkezdéséről. A kellemetlenségek elkerülése érdekében az autósnak ezt minden esetben érdemes ellenőriznie.  A várakozás végén, a parkolást le kell állítani.

Debrecenben nincs parkolási időkorlát egyik parkolási övezetben sem. A mobillal történő parkolás esetében viszont gyakran előfordul, hogy bizonyos idő eltelte után, a rendszer leállítja a parkolást, éppen az ügyfél érdekében. Erről minden esetben tájékoztatja az ügyfelet a mobilszolgáltató.

Kényelmi díj

A mobilfizetési szolgáltatást igénybevevő autósoknak telekommunikációs, azaz kényelmi díjat kell fizetniük. Ezt, minden esetben a saját mobilszolgáltató felé kell megtenni. A hívás-, az SMS küldés és a mobilinternetes alkalmazás esetén az adatkapcsolási és felmerülő egyéb díjakat szintén a saját mobilszolgáltató felé kell kiegyenlíteni. Az említett költségek nem egységesek, ezért a felmerülő díjakról bővebb felvilágosítást az autós minden esetben a mobilszolgáltatójánál kaphat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.