Hirdetés

Hej, ha minden debreceni utca aszfaltozott lenne!

2014.09.18. 13:16

Hej, ha minden debreceni utca aszfaltozott lenne!
Papp György, Kósa Márta, Janitor János (Fotó: D. Gy.)

A Civil Fórum jelöltjei felróják ezt a városvezetésnek.

Hirdetés

A Civil Fórum Debrecen Egyesület sajtótájékoztatóján elhangzott, Papp György, a 7. számú választókörzet és Janitor János, a 10. számú választókörzet képviselőjelöltjei az elmúlt egy hónapban felmérték választókerületeik problémáit. A lakossággal történt folyamatos kapcsolattartás eredményeképpen, mind két peremkerületnek minősülő választókörzetben a legnagyobb probléma változatlanul az infrastruktúra hiánya, különösen az utak állapota, illetve a szilárd burkolat hiánya - vélik az egyesület jelöltjei.

Felemlegették, hogy a Fidesz négy évvel ezelőtt azzal az ígérettel kampányolt, hogy Debrecen valamennyi útját leaszfaltozza, ehhez képest még mindig jelentős azon utcák száma, amelyen a biztonságos és a jelenkornak megfelelő közlekedés biztosítva lenne. A két képviselő szerint a „Zsibogó”-ban is áldatlan állapotok uralkodnak, nagyon sok a gödör, eső után bokáig ér a víz, sokan estek már el a használt piac területén, és az illemhely sem megoldott. Úgy vélik, itt is bebizonyosodott, hogy a kampányígéreteket nem tartotta be a város vezetése, így változásra, változtatásra van szükség.

A két jelölt, illetve Kósa Márta polgármesterjelölt is választási programjának tekinti, hogy Debrecen városa kiegyensúlyozottan és egységesen fejlődjön.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés