Remekel-e a Tigáz ügyfélszolgálata?

ClientFirst Consulting

2010.08.19. 11:27

Remekel-e a Tigáz ügyfélszolgálata?
Első az ügyfél! (Fotó: tigaz.hu)

Hajdúszoboszló – A Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban üzleti verseny indulói között szerepel a szoboszlói székhelyű Tigáz Zrt. is. A gázszolgáltató társaság másodszor teszi próbára ügyfélszolgálatait a rangos üzleti versenyen.

Hirdetés

A Máté-saga hiányzott a legkevésbé a nagy rangadó (vasárnap, 19 óra, tvL: Sport 2) előtt, de immár azzel a teherrel együtt kell talpra állni, és nyerni! A DVSC válogatott játékosa, Laczkó Zsolt is azt hangsúlyozta a Loki honlapjának adott nyilatkozatában, hogy a szurkolók támogatása feledtetheti az elmúlt napok megrázkódtatásait.

- Biztos, hogy mindenkit megzavart, de már nem szabad ezzel foglalkozni, mert fontos meccs vár ránk. Remélem, aki a Videoton ellen pályára lép, függetleníti magát a történtektől, hiszen a bajnoki cím a tét – fogalmazott Laczkó Zsolt. – Ez az egész ügy természetesen nem hiányzott nekünk, a csapat megtette, amit kellett, kiharcolta a továbbjutást, és most mégsem örülhetünk neki felhőtlenül, de bízom a kedvező döntésben. A Videoton nagyon jól felkészített, szervezett csapat, hazai pályán azonban nem lehet más célunk, csak a győzelem, és remélem, meg is szerezzük a három pontot. Nem sokat pihenhettünk, pénteken tértünk haza Bulgáriából, de nem hiszem, hogy ez nagyon kivett volna belőlünk. Sok néző lesz, és remélem, támogatásukkal minden nehézségen úrrá tudunk lenni.

Sorpni Liga, 5. forduló:
DVSC-Videoton
vasárnap, 19 óra, tv: Sport 2

http://static.regon.hu/odp/ci/upload/image/hirkepek/sport/soproni%20liga%202010-2011/soproni%202010-08-29_100640.jpg

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés