Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nemzetközi Networking Hét: Debrecen is állomás

| 2018. 02. 20. | 18:21:00
7 ok, amiért megéri üzleti találkozókra járni
Nemzetközi Networking Hét: Debrecen is állomás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az üzletemberek javarészt kapcsolatokból élnek, így a networking a napi rutinjukban is főszerephez jut. A tudatos üzleti kapcsolatépítéshez azonban érdemes segítséget kérni, és szervezett keretek között folytatni azt. Most rávilágítunk arra, hogy miért hasznos üzleti találkozókra járni!

Új emberek, új lehetőségek

Az üzleti találkozó tökéletes helyszín ahhoz, hogy megismerj új embereket, felmérd a lehetőségeket, és építsd a jövőben hasznossá is válható kapcsolatokat. Nincs még egy olyan opció, ahol egyszerre ennyi hasonló gondolkodású üzletemberrel lehetne találkozni.

Szerteágazó kapcsolatrendszerek origója

Ahány üzletember, annyi kapcsolati háló… Az üzleti találkozókon koncentráltan találkozik 30-50 vállalkozó, akik tulajdonképpen egyben már magukkal is hozzák kontaktjaikat, ahogy te magad is.

Ajánlj, hogy ajánljanak

Már akár az első részvételnél előfordulhat, hogy ajánlások cserélnek gazdát. Először nyilván nagyobb az esélye, hogy te fogsz valakin segíteni, és hasznos ajánlással élni. De ezzel máris előtérbe kerül a segítő attitűdöd, és erre emlékezni fognak új partnereid.

Jelszó a megbízhatóság

A szervezett üzleti összejövetelek a bizalom elvén alapulnak. Olyanok vesznek részt ezeken a találkozókon, akiknek nem céljuk az átverés, hanem a tudatos kapcsolatépítés és a megbízható ajánlások képezik filozófiájuk alapját.

Rendszeresen reflektorfényben

A heti üzleti találkozókon minden résztvevő bemutatkozási lehetőséghez jut. Meghatározott idő alatt hétről hétre fejlődik az „öneladási” készséged, miközben a vállalkozásod mindig reflektorfényt kap.

Üzleti információk gazdag tárháza

Egy-egy ilyen találkozón számos vállalkozással lehet egyszerre megismerkedni, ezáltal is képet kapva a piaci helyzetről, a konkurenciákról, az üzleti lehetőségekről, az esetleges jövőbeni partnerek hátteréről. Az információ pedig hatalom.

Kellemes, inspiráló környezet

Az üzleti találkozóknál a szervezők mindig arra törekednek, hogy zavartalan és kényelmes helyszín álljon a jelenlévők rendelkezésére. Egy finom reggeli mellett sokkal gördülékenyebben zajlanak a beszélgetések.

A fenti tényezőket egyszerre ötvözik a Business Network International (BNI®) üzleti találkozói. A világ legnagyobb, tudatos üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezete 2008 óta része a magyar gazdasági életnek, és már közel 1000 vállalkozás követi a BNI® által terjesztett üzleti modellt, amely az „Aki ad, az nyer!®” filozófián alapul. Az egyre népszerűbbé váló, a jutalékmentes üzleti ajánlásokra és a jelen gazdasági körülmények között egyre inkább felértékelődő networkingre épülő üzleti modellnek a heti rendszerességgel megtartott üzleti reggelik nyújtanak ösztönző keretrendszert.

Idén már Debrecen is fontos állomása a Nemzetközi Networking Hét® programsorozatának.

A networking (tudatos üzleti kapcsolatépítés) létezését a világ több mint 70 országában ünneplik vállalkozók ebben az évben is.

Budapest mellett idén első alkalommal 4 vidéki megyeszékhely, köztük Debrecenben is otthont ad az üzleti vállalkozók a világraszóló programsorozatának!

Bács Ferenc networking szakértőtől, a BNI® regionális vezetőjétől megtudtuk, hogy Debrecenben 2018. március 7-én kerül megrendezésre a régió első Networking Konferenciája.

A világ vezető nemzetközi kapcsolatépítő szervezetének helyi vezetője, a helyi rendezvény felelőse szerint, ez a nap nem csupán egy kiváló kapcsolatépítő programot kínál.

A programban szereplő négy hiteles előadó feldolgozza a PR-kommunikáció, a márkaépítés, a networking területeit és a négy alap személyiségtípus mentén gyakorlati értékesítési irányokat is megismernek a résztvevők!

„Célunk, hogy a konferencián szerzett ismereteket már akár másnap be tudják építeni a résztvevők saját vállalkozásuk működésébe, a jelen lévő személyes kapcsolatok nyújtotta stratégiai partnerségek lehetőségéről nem is beszélve.” – mondta el Bács Ferenc.Természetesen jelen lesznek olyan vállalkozások döntéshozói, akik több éve hétről-hétre járnak üzleti találkozókra, aminek legalább 7 oka van.

A program lehetőséget biztosít kötetlen eszmecserére is miközben finom ételek-italok elfogyasztására is sor kerül.

Kellemes inspiratív környezet, gyakorlati tudás, üzleti információk és személyes kapcsolatok tárháza nyitja meg kapuit március 7-én Debrecenben az üzleti élet hiteles szereplői előtt.

A rendezvényre a jelentkezések száma limitált, ezért kérjük, foglalja le helyét most

IDE KATTINTVA!

(a regisztráció második lépésében tudja majd Debrecent, mint várost kiválasztani)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Putyin kiütéses győzelmet aratott; az EU kétségbe vonja a választás tisztaságát
Putyin kiütéses győzelmet aratott; az EU kétségbe vonja a választás tisztaságát
Az előzetes eredmények szerint a szavazatok több mint 87 százalékát kapta
Az Petőfi-film nézettségi rekordot döntött a nyitóhétvégén
Az Petőfi-film nézettségi rekordot döntött a nyitóhétvégén
Csak a Dűne 2 előzte meg az első hétvége jegyértékesítése alapján.
Gazdaság
Biharkeresztes Nagyvárad egyik ékkövévé válhat
A nagyvárosi lét szerves részévé szeretne válni a kisváros.
Közel 90 millióból bővítik a hajdúdorogi piacot
Nyírábrányi cég végzi a munkát.
A honatya eljött Budapestről Hajdúszoboszlóra megdöbbenni a vendégmunkásokon
A debreceni gyárépítéseken dolgozók miatt aggódik.
Jól teszi, ha átnézi a NAV által készített szja-tervezetet!
Május 21-ig lehet módosítani, kiegészíteni.
Költségvetés: így csábítják a fürdőbe a helyieket Berettyóújfaluban
Átlépte az egymilliárdot a város iparűzésiadó-bevétele.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A levegő-kompresszorok fejlődéstörténete és jelenkori állapota
A levegő-kompresszorok fejlődéstörténete és jelenkori állapota
Az elmúlt néhány évtized robbanásszerű fejlődést hozott.
Aquaticum: fejlesztik a játszóházat és játszósarkot
Aquaticum: fejlesztik a játszóházat és játszósarkot
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés