Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csekkbefizetés a Rossmannban? Igen

| 2016. 07. 29. | 11:06:00
Egyelőre csak Budapesten érhető el a szolgáltatás.
Csekkbefizetés a Rossmannban? Igen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Magyar Posta Zrt. a Rossmann Magyarország Kft.-vel együttműködve a gyorsabb és rugalmasabb kiszolgálás érdekében csekkbefizető automatákat állít üzembe 25 drogériában.

A telepítés folyamatos, várhatóan szeptember végére már mind a 25 kijelölt üzletben működnek az automaták. A Rossmann célja: A Rossmann Magyarország Kft. értékesítési és marketingstratégiájával összhangban áll ez a drogériák közt egyedülálló szolgáltatás. A Drogérialánc az elmúlt években számos innovatív szolgáltatást és promóciót biztosított vásárlói számára. Ilyen például az online vásárlás bevezetése, melynek keretén belül a Rossmann Online drogériában a vásárlók több mint tízezer termék közül választhatnak, és a házhozszállítás mellett, megrendelt csomagjaikat már több ezer PostaPonton is átvehetik. A Rossmann bízik abban, hogy a csekkbefizető automatákkal tovább bővíti azon szolgáltatásai körét, mellyel vásárlói kényelmét és elégedettségét szolgálja.

Így kell használni

A drogériákban elhelyezett csekkbefizető automata használata egyszerű. Az Általános Szerződési Feltételek elfogadását követően be kell helyezni a csekkeket az automatába, amely – a teljesen megszemélyesített, gépi kitöltésű csekkek esetében –  leolvassa a rajta szereplő adatokat. Amennyiben nem teljesen megszemélyesített vagy kézi kitöltésű csekket kíván az ügyfél befizetni, akkor a fizetendő összeget a képernyőn látható szám ikonok érintésével meg kell adni, majd a rögzített összeget jóváhagyni. Fontos tudni, hogy ebben az esetben a megbízás összegének az ügyfél által rögzített összeg minősül. Az összegek jóváhagyása után meg kell nyomni a fizetés ikont, majd bankkártyás fizetés esetén be kell helyezni a POS terminálba a bankkártyát. A fizetési tranzakció után az automata bizonylatot nyomtat, amely hitelesen igazolja a csekk befizetését. Készpénzes befizetés esetén az automata egy úgynevezett köztes bizonylatot nyomtat, ennek segítségével a pénztárnál tudják az ügyfelek kiegyenlíteni a csekk összegét.

Az automatán keresztül egy fizetési művelettel 290 ezer forint értékben maximum öt csekk adható fel.

A tranzakciót követően az adatok – ugyanúgy, mint a postán befizetett csekkek esetében – a Magyar Posta Elszámoló Központjába kerülnek, majd a befizetett összeg fehér csekk esetén közvetlenül a számlakibocsátóhoz, sárga csekk esetén a számlakibocsátó számlavezető pénzintézetéhez.

A Magyar Posta tárgyalásokat folytat más kiskereskedelmi hálózattal is csekkbefizető automaták kihelyezésére. A kiskereskedelmi hálózatokban elhelyezett csekkbefizető automatáknál is használható a Posta Hűségkártya.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Mobilvécé égett a csapókerti vasútállomáson
Mobilvécé égett a csapókerti vasútállomáson
Azonnal riasztották a debreceni tűzoltókat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.