Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezektől a szempontoktól függ öltözködésünk!

| 2017. 11. 28. | 15:17:00
Fotelünk kényelméből is kiválaszthatjuk a személyiségünkhöz leginkább illő darabot
Ezektől a szempontoktól függ öltözködésünk!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tisztában vagyunk azzal, hogy nekünk, nőknek mennyire fontos az öltözködés. Öltözködésünket sok minden befolyásolhatja. Egyrészt az, hogy milyen kedvünk van, másrészt pedig is, hogy éppen hová készülünk. Amennyiben hivatalosak vagyunk egy ünnepségre, vagy egy fogadásra, akkor természetesen megadjuk a módját megjelenésüknek. Ha barátnőinkkel találkozunk, akkor lezserebb ruhákban is megjelenhetünk. Öltözködésünknél nagyon fontos, hogy kényelmes ruhát vegyünk fel. Biztosan előfordult már velünk is, hogy kinézetre nagyon jól nézett ki a ruha, de amikor felvettük, nagyon kényelmetlenül éreztük magunkat benne. Ugyancsak figyelni kell arra is, hogy lábbelink is kényelmes legyen. Nincs is annál rosszabb, amikor olyan cipőben kell megjelennünk egy eseményen, ami feltöri a sarkunkat, vagy egyszerűen nem tudunk benne menni.

Látható, hogy az öltözködést befolyásolhatja az, hogy milyen a kedvünk, illetve az is, hogy hol kell megjelennünk. Azonban van még egy szempont, ami nagyban meghatározza öltözködési stílusunkat, ez pedig a személyiségünk. Olvashattunk már kiadványokban, vagy napilapokban különböző személyiségi stílusokról.

A leggyakoribb személyiségtípus az extrovertált és introvertált személyiség. Ismerkedjünk meg ezzel a két típussal közelebbről is! 

Extrovertált

Az extrovertált személyiség könnyedén megtalálja a hangot bárkivel, sokkal egyszerűbben feloldóik társaságban, mint egy introvertált személy. Az extrovertált, vagy közismertebb nevén nyitott személyiség szereti a társaságot, és mindene a pörgés. Ezzel a személyiséggel rendelkező egyének öltözködésben is kitűnnek a többiek közül. Sokkal jobban szeretik a laza, de színes ruhákat. Az extrovertáltak többsége általában követi a divatot. A nyitott személyiségek könnyen alakítanak ki kapcsolatot másokkal.

Introvertált

Az introvertált személyek teljesen az ellentétei az extrovertáltaknak. Egy introvertált, vagy más néven „befelé forduló személy” nem igényli annyira a társaságot, mint egy nyitott személyiség. Őt egyáltalán nem zavarja, ha egyedül kell lennie, sok esetben jól elvan akár egy könyv társaságában is. Az introvertáltakra általánosságban az jellemző, hogy szűkszavúak, és nehezen nyílnak meg mások előtt. Személyiségüket öltözködésük is kifejezi. Leginkább az egyszínű ruhákat kedvelik, és nem öltöznek extravagánsan.

Ne járja le a lábát!

Lehetünk nyitott, vagy zárkózott személyiségűek, ruhát mindannyiunknak vásárolni kell. Az öltözék sokkal jobban néz ki, ha van kiegészítőnk is. Egy táska, fülbevaló, nyaklánc, vagy egy elbűvölő női óra ideális kiegészítője lehet bármilyen ruházatnak. Mindezt egy helyen is megtaláljuk? Igen, a mutatosora honlapon mindent megtalálunk egy helyen, és nem kell lejárni értük a lábunkat. Akár otthonról, fotelünk kényelméből is kiválaszthatjuk a személyiségünkhöz leginkább illő darabot. Az oldalt bármikor meglátogathatjuk, mert a nap 24 órájában elérhető. Ez azért jó, mert ha napközben nem érünk rá nézelődni a honlapon, akkor mindezt megtehetjük akár este is, amikor jobban ráérünk. Érdemes átnézni a szebbnél szebb női órák választékát, mert számos ajánlat közül tudunk válogatni. A weboldal Facebook-oldalát is keressük fel a legújabb termékajánlatokért. A Facebookon a honlapot Trendiora néven találjuk meg a keresőben. Amennyiben kedveljük a közösségi portálon az oldalt, a hírfolyamban elsőként láthatjuk a legújabb darabokat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Szomorú szezonvég: csak nyolcadik a Debrecen
Szomorú szezonvég: csak nyolcadik a Debrecen
A DEAC kosarasai ennél jóval sikeresebb szezonra számítottak.
Gazdaság
Debrecen haszonélvezője a kormány iparosítási politikájának - így a kormánybiztos
Nem véletlen, hogy a Mercedes és a BMW is itt építkezik.
Új típusú képzés üzletembereknek Debrecenben
A tervek szerint szeptemberben induló képzésre előreláthatólag augusztustól lehet majd jelentkezni.
Felújítanak a Hatvan utcán 32 parkolóhelyet
A DV Parking Kft. beszerzési hirdetménye.
Támogatott tartalom
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Furka Andrea a Richter Érdemérem különdíját kapta. .
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.