Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Online fehérnemű-rendelés – előnyösebb, mint gondolnánk

| 2017. 08. 28. | 10:30:00
Öltözőfülke sem szükséges feltétlenül.
Online fehérnemű-rendelés – előnyösebb, mint gondolnánk
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Alsóneműt vásárolni (főleg melltartót) olyan feladat, amely sokunkat próbára tesz. Minden nőnek van a gardróbjában nem egy olyan melltartó, ami szűknek, tágnak, kényelmetlennek, rövid pántosnak vagy lógó pántúnak bizonyult; vagy egyszerűen bebizonyosodott, hogy nem megy semmilyen ruhához.

Nyolcvan százalékunk nem találja a megfelelőt

A fehérneműt forgalmazó cégek jópár felmérést végeztek már, és az eredmények azt mutatják, teljesen tanácstalanok vagyunk, ha meg kellene vennünk a hozzánk illő melltartót. Pedig ennek a ruhadarabnak a kiválasztása is megoldható némi odafigyeléssel. Öltözőfülke sem szükséges feltétlenül, még a neten is meg tudjuk rendelni a megfelelő darabokat, ha az alapszabályokat ismerjük ehhez.

Az online shopok éjjel-nappal nyitva vannak, a választék óriási, és a részletes leírások nem adnak tévedésre lehetőséget. Ha pedig melléfognánk, nyugodt szívvel visszaküldhetjük a nem megfelelő darabot, és választhatunk újat, vagy visszakapjuk az árát. Bukni tehát nem fogunk rajta, főleg ha megbízható online kereskedést választunk, nyerni viszont nyerünk: rengeteg időt és energiát.

Nem próbálgatással lesz meg a megfelelő kosár

A melltartók esetében több dologra is oda kell figyelnünk. Az első pilllantásra látható jellemzők (szín, minta, stílus) mellett a hordhatóság tekintetében döntőek a ‘technikai paraméterek’. A körméret, kosárméret és a pánt megoldása is meghatározó.

Ha jó melltartót szeretnénk akár üzletben, akár online beszerezni, figyeljünk ezekre a pontokra, és megtaláljuk az igazit! Itt pedig gyakran előnyös, ha otthon böngésszük a kínálatot, ugyanis akár többször is ellenőrizhetjük azokat az információkat, amelyek döntő fontosságúak: a saját méreteinket. Mindehhez

egy kis idő, némi türelem és egy mérőszalag szükséges.

Mennyivel egyszerűbb ezt egy otthon töltött, kellemes délutánon egy csésze kávé mellett megejteni, mint egy bolt próbafülkéjében próbálni tizenöt melltartót a méretvétel lehetősége nélkül, ahol állandóan kérdésekkel bombáznak a függöny mögül?

Vegyük le pontosan a mellkas méretét és a mellbőség méretét – érdemes ennek megismerkedni a szabályaival. A kosárméretünket ennek a kettőnek a különbsége fogja megadni. (A D kosárméret felett a gyártók jelölései eltérhetnek, érdemes ellenőrizni a márkánál, a kosárméret hány centit jelent nála.) 

Ne feledjük, hogy az a méret fog a legjobban állni, ami illik az alkatunkhoz. Ez azért nem mellékes, mert sokan a saját kebelméretüknél nagyobbra szavaznak. Ám ez sosem fog valósnak, természetesnek hatni; főleg ha félkosaras a modell, akkor fent, a dekoltázsnál egy horpadás fog árulkodni a méretkülönbségről. Másrészt rövidebb élettartamú lesz a nem az alkatunkhoz álló kebeltartó. Szavazzunk a természetességre, és varázsütésre jobb lesz a megjelenésünk!

Alsók

Az alsók méretének pontos meghatározása sem mellékes, hiszen egy szűk bugyi tönkreteheti az aznapi hangulatunkat (no és az önbecsülésünket), egy tág bugyi pedig leesik rólunk. Az extra smalltól (XS) az extra large-ig (XXL) megeshet, hogy márkánként és országonként másként zajlik a számítás. Jó tudni, az angolszász, ausztrál, olasz, francia és európai piac más méretezést használ, ezért a neten szánjunk egy-két percet arra, hogy ellenőrizzük a választásunk helyességét. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Háború és béke: telefonon tárgyalt Orbán és Zelenszkij
Háború és béke: telefonon tárgyalt Orbán és Zelenszkij
A kétoldalú konzultációkat folytatni fogják.
Ingyenes lesz a múzeum a berettyóújfaluiaknak
Ingyenes lesz a múzeum a berettyóújfaluiaknak
Több helyi látogató, erősebb kötödés a városhoz.
Gazdaság
Tízmilliós bírságot kapott az UNION
Rendszerszintű hiányosságot állapítottak meg.
Debrecen haszonélvezője a kormány iparosítási politikájának - így a kormánybiztos
Nem véletlen, hogy a Mercedes és a BMW is itt építkezik.
Új típusú képzés üzletembereknek Debrecenben
A tervek szerint szeptemberben induló képzésre előreláthatólag augusztustól lehet majd jelentkezni.
Felújítanak a Hatvan utcán 32 parkolóhelyet
A DV Parking Kft. beszerzési hirdetménye.
Támogatott tartalom
Madarak és fák hónapja Debrecen város kisvasútjával
Madarak és fák hónapja Debrecen város kisvasútjával
Fészekleső túra, madárgyűrűzés, interaktív foglalkozás és erdei túra is lesz.
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Furka Andrea a Richter Érdemérem különdíját kapta. .
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.