Hirdetés

Ez a 4 éves magyar lány Európa legszebbje

civishir.hu

2017.08.07. 11:28

Ez a 4 éves magyar lány Európa legszebbje

Little Miss Europe és Grand Prix.

Hirdetés

Hétvégén rendezték meg Bulgáriában a Little Miss&Mister World világversenyt, ahol a magyar csapat fantasztikus sikereket ért el. A 4 éves Menyhárt Lola a Little Miss Europe címet kapta, a 10 éves Szilágyi Noémi pedig Grand Prix győztes lett.

Az elmúlt napokban hét ország közel 30 versenyzője vett részt a Little Miss & Mister World nevű világméretű gyermekszépségversenyen. Magyarországot öt induló képviselte, s mindegyikük díjjal tért haza.

– Nagyon jó érzés szülőként, hogy ilyen nagy díjjal térhetünk haza. De a legfontosabb számunkra az, hogy mióta Lola gyermekszépségversenyekkel foglalkozik és divatbemutatókra, fotózásokra járt, nagyon sokat változott. Sokkal magabiztosabb, bátrabb lett, nem fél a színpadi szerepléstől, és már angolul is elkezdett tanulni – mondta Lola apukája, Menyhárt Gábor.

Nyíregyházi siker

Szintén hatalmas sikert ért el a 10 éves Szilágyi Noémi is. A nyíregyházi kislány Grand Prix díjat nyert, ezzel őt választották a teljes verseny első helyezettjének.

– Ez volt az első világverseny, ahol Noémi indult, előtte csak hazai versenyeken szerepelt, ezért is örülünk nagyon a Grand Prixnek. Őszintén szólva, nem vártam ilyen jó helyre, mert nagyon sok gyönyörű és felkészült gyerek volt – mondta Noémi édesanyja, Szilágyi Katalin, aki hozzátette: a szépségversenyeken való indulást nem lánya, hanem ő szorgalmazta.

– A gyerek eleinte kevésbé szerette volna a versenyzést, inkább én erőltettem, de már annyira megtetszett neki, hogy lassan fordul a kocka. Noémi nagyon szép kislány, sokat sportol, és nagyon okos. Bízom benne, hogy még nagyon szép eredményeket fog elérni – tette hozzá a büszke anyuka.

A verseny két magyar fiú indulója a 6 éves Horváth Noel és 11 éves Bálint Kevin voltak. Noel a legjobb talent show díját, Kevin pedig a legjobb modell díját hozta el. Hegedűs Nóra pedig gyönyörű hangjával kápráztatta el a zsűrit, amiért talent díjat kapott.

Bartalovics Ildikó, a magyar csapat vezetője elmondta: a magyar gyerekek idén még több alkalommal utaznak a világba különböző versenyekre. Sőt, augusztusban először Magyarországon is lesz világverseny. A Fashion Kids vezetője hozzátette: hamarosan minden magyar városban kihelyezett ügynökséget nyitnak, ahova partnereket keresnek.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés