Hirdetés

Új tetkóőrület! És még értelme is van

fidelio.hu

2017.06.09. 17:18

Új tetkóőrület! És még értelme is van

Legyen trendi az irodalom!

Hirdetés

A 88. Ünnepi Könyvhéten indul az országos „Viselj verset!” kampány. Az ötletgazda, Viola Szandra költő korábban több akcióval igyekezett a figyelmet a kortárs költészetre irányítani. Ezúttal egyedi, ideiglenes tetováláskollekciót tervezett, melyet kortárs költők idézeteiből állított össze. A Költé-szett kollekció az idei Könyvhéten debütál – írja a fidelio.hu

Az Athenaeum Kiadó és az ötletgazda bíznak benne, hogy útjára indul egy új őrület, amelynek segítségével az olvasás, az irodalom, a műveltség ismét trendivé válhat.

Olyan kiváló költők kölcsönözték soraikat az ideiglenes verstetoválásokhoz, mint Szabó T. Anna vagy Lackfi János. A Vadfruttik frontemberének, Likó Marcellnek szövegei pedig életérzéseket sűrítenek össze és ötvözik a vers és a dalszöveg hagyományait. Viola Szandra és az Athenaeum Kiadó a gyerekekre is gondoltak, ezért Haász János Felnőtteknek nem című könyvéből is választottak idézetet.  

A Verstetoválás-kollekció első darabjai megvásárolhatók Budapesten, az Ünnepi Könyvhéten, az Athenaeum Kiadó pavilonjánál.
tetoválásünnepi könyvhét

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés