Hirdetés

Járt már Ön Kumániában?

2017.03.20. 16:50

Járt már Ön Kumániában?
Fotók: Fejes Márton

Képzeljen el egy álomvilágot, ahol minden adott ahhoz, hogy pár napra megfeledkezzen róla, honnan, miből érkezett. Mindez Debrecentől alig 80 kilométerre!

Hirdetés

A nyüzsgésnek, az ideges rezgésnek a végtelennek tűnő nyugalmat árasztó Nagykunság közepén nyoma sincs: a háromcsillag superior besorolású kisújszállási Hotel Kumániában egyszerre üdülhet és felüdülhet. A Magyar Turizmus Minőségi Díjas szálláshely 30 szobával (standard vagy superior, akadálymentesített), wifivel, térítésmentes parkolási lehetőséggel és 80 fős étteremmel áll a vendégek rendelkezésére. A hotelből akár fürdőköpenyben is átsétálhatnak a teljes körű szolgáltatást és minőségi kikapcsolódást nyújtó Kumánia Gyógy- és Strandfürdőbe, ahol a pihentető wellness részeként szaunavilág, masszázs, fényterápiás Caracalla-kád, halpedikűr, pedikűr, hét különböző hőmérsékletű és nagyságú medence, valamint óriáscsúszda várja a kalandra vagy épp gyógyulni vágyókat.

Mindez Debrecentől alig 80 kilométerre!

A Kumánia gyógyvize kiválóan alkalmazható

  • mozgásszervi,
  • degeneratív megbetegedések,
  • ízületi és gerincbántalmak,
  • sérülések kezelésére,
  • balesetek utókezelésére, krónikus mozgásszervi gyulladásos megbetegedések kezelésére
  • rehabilitációra.

Hőhatása következtében értágító, vérnyomáscsökkentő, görcsoldó, nyákoldó, vegetatív idegrendszert szabályozó hatása van. Ásványi összetevői jótékony hatással vannak csontrendszeri, emésztőrendszeri, érrendszeri, légzőszervi, mozgásszervi, nőgyógyászati, epe-, pajzsmirigy-megbetegedések gyógyítási folyamataira.

Aktuális ajánlatunk: lepje meg Édesanyját anyák napjára, és töltsenek el pár napot az Anya-lánya csomag keretében az idén 300 éves Kisújszálláson!

Bővebb információ: http://www.kumania.hu/wellnesshotel-gyogyszallo/akciok/anyalanyacsomag
Elérhetőségek: hotel@kumania.hu, +36 59 887710
Kisújszállás, Rákóczi u. 12.
www.kumania.hu

Keresse a Kumánia csapatát március 24-26. között a Debreceni Utazási Vásáron a Nagyerdei Stadion rendezvénytermében!

Hotel Kumánia

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés