Hirdetés

Hajdú-Biharban van az év praxisa? Legyen!

civishir.hu, antsz.hu

2017.02.23. 14:18

Hajdú-Biharban van az év praxisa? Legyen!

Nevezze be Ön is háziorvosát és asszisztensét!

Hirdetés

Hetedszer indították el a szervezők Az év praxisa a Kárpát-medencében című pályázatot, amelyben keresik a tavalyi év legjobb, a betegeivel legtöbbet törődő háziorvosát, nővérét, egyszóval praxisát. A jelölések folyamatosan érkeznek.

A személyes történetek helytállásról, gyógyításról és gyógyulásról, lelkiismeretről, a hivatásuknak élő háziorvosokról és nővérekről szólnak. 

Az év praxisa a Kárpát medencében” díjat 10-10 háziorvos nyerheti el – munkatársaival, a nővérekkel együtt – határon innen, és határon túl. Idén is csakúgy, mint tavaly a hazai családorvosok mellett a felvidéki, az ukrajnai, az erdélyi, és a vajdasági magyar orvosok is bekerülhetnek a díjazottak közé!

Elsősorban a páciensek, de az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok, plébániák, iskolák, idősotthonok javaslatait is várják a határon innen és a határon túl!

A pályázat hivatalos weboldala a www.evpraxisa.hu címen érhető el. Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét az ajánló oldalon küldhetik be május 10-ig!

A zsűri

  • Szentes Tamás országos tisztifőorvos
  • Berszán Lajos atya, gyimesfelsőloki plébános
  • Béres József, a Béres Zrt. elnöke
  • Száray Eszter háziorvos, a pályázat tavalyi hazai nyertese,
  • Sztankó Péter, a Webbeteg főszerkesztője
  • Bedros J. Róbert, Dr. Farsang Csaba, Dr. Kásler Miklós, Dr. Rurik Imre professzorok

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés