Megmondta a szakember, mi a jó kajakóma ellen

MTI

2016.12.26. 10:47

Megmondta a szakember, mi a jó kajakóma ellen

Hajlamosak vagyunk túlenni magunkat.

Hirdetés

Hídvégi Edit táplálkozási tanácsadó szerint a karácsonyi ételek bőséges fogyasztása után érdemes citromlevet vagy mustárt fogyasztani, mivel emésztésjavító hatásuk van. A dietetikus az M1 aktuális csatornán hétfőn azt mondta: az ünnepek idején sokan elvesztik az önkontrollt és többet esznek, mint kellene, ilyenkor emésztésjavítókra van szükség, akár tabletta formájában is.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a halban, dióban, mákban, földi mogyoróban lehetnek allergén anyagok, a pezsgő és a káposzta pedig hisztamin-intoleranciát okozhat.

karácsonydietetikus

Hirdetés



Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés