Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Békési szépségek a Hercegasszony Birtokon

| 2016. 09. 01. | 13:00:00
A Hercegasszony Birtok – Wellness&Garden szépsége annyira magával ragadó, hogy a szeptember 10-én a szarvasi Alpok-Adria Szépségverseny békés-megyei döntőseinek a felkészítését is ide álmodták a szervezők.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Számos hazai építőipari holding működtet turisztikai/idegenforgalmi üzletágat is a portfoliójában. Az algyői Délút ezek közé a vállalatok közé tartozik, hiszen birtokában van Szeged mellett a híres Sun City szabadidőközpont, de a Mezőtúr és Szarvas között elhelyezkedő „középföld” egyik történelmi birtokát is felújította. A Hercegasszony Birtok – Wellness&Garden szépsége annyira magával ragadó, hogy a szarvasi Alpok-Adria Szépségverseny Békés megyei döntőseinek felkészítését is ide álmodták a szervezők. A birtokot vezető Papp Tamást kérdeztük a részletekről:

Közel egy éve vezeti a Hercegasszony Birtokot Mezőtúr és Szarvas között. Hogyan jellemezné ezt a helyszínt annak, aki még soha nem járt itt?
Ez a birtok olyan gyöngyszem a Közép-Alföld térségében, ahol az ember nem hiszi el, hogy itt van, Magyarországon. A szépségével azonnal rabul rejt. Meg lehet nézni az itt készült fotókat a weboldalunkon, de ha eljön bárki ide, minden várakozását felül fogja múlni a tapasztalat. A természet közelsége, a csend és a nyugalom biztosítja, hogy még telt ház esetén is félre tud vonulni az ember a gondolataival, ki tud szabadulni a napi robotból. Rekreáció csupa nagy betűvel, mindezt egy profi szálláshellyel, fantasztikus konyhával megspékelve, hogy teljes legyen az élmény.

Mit lehet tudni a tulajdonosokról?
A Délút Kft. turisztikai ágazataként vagyunk jelen a piacon. Több turisztikai ága is van a Délútnak, például Szeged mellett a Sun City is, tehát ők az építőiparból nyitottak a turizmus felé is.

Híresen jó szakácsaitok vannak. Milyen konyhát visztek?
A bisztró jelleg lazasága, ugyanakkor magas színvonala jellemez minket. Úgy gondoltuk, ha ilyen gyönyörű környezetben van egy profi szállás, akkor legyen mellé gasztro-élmény is. Szeretnénk újat mutatni vendégeinknek, például köretek tekintetében kanyarodjunk el a tészta-rizs-burgonya vonalról, és nézzük meg, mennyivel színesebb a világ ezen a téren. Vendégeink nagyon szeretik, hogy a kezüket megfogva elvisszük őket a gasztronómia más világába. Jelenleg két séf dolgozik nálunk. Egyikük Csécsei László, aki országos szinten ismert és nyitás óta velünk van, másik séfünk pedig Orcsik Edit, aki előttünk az Onyxban dolgozott.

12 szép fiatal lány éppen felkészítő táborban van nálatok. 

A szeptember 10-i döntőre készülnek nálunk a lányok. Három elődöntő volt a megyében, ezek nyertesei mérkőznek meg a szarvasi színházban. A kétnapos felkészítőn koreográfiát tanulnak, elkészülnek a promóciós anyagok, fotózzák őket és itt fogadják a sajtó képviselőit is. Úgy is mondhatnám, szép lányok mellé a szép hely jó párosítás.

Szolnok megye egyik legizgalmasabb pontján vagyunk. Mondhatjuk, hogy a Hercegasszony Birtok – Wellness&Garden gyors felfutásának vagyunk tanúi nemcsak itt, hanem a környező régiókban is?
Kellő büszkeséggel és magabiztossággal mondhatjuk magunkról, hogy jók vagyunk. A hely amolyan „megérkezni és beleszeretni” típusú, rengeteg a visszatérő vendég. Tavaly júniusban újultunk meg, az első időszakban az a lényeg, hogy felkerüljünk a palettára, tudjanak rólunk. Ha bárhol az országban elhangzik egy társaságban a Hercegasszony név, mindig legyen valaki, aki ismer minket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kósa Lajos tuskónak nevezte Magyar Pétert
Kósa Lajos tuskónak nevezte Magyar Pétert
A debreceni politikus szerint anyák napján nem illik politikai nagyrendezvényt tartani.
Hirdetés
Hirdetés
Felborult egy autó a szováti úton
Felborult egy autó a szováti úton
A debreceni tűzoltókat riasztották.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A családok fogyasztását jelentősen befolyásolja az üzemanyagár
Literenként 76 forinttal drágább a gázolaj most, mint tavaly.
Református bölcsőde épül Józsán – letették az alapkövet
A beruházás várhatóan 2025 júniusára fejeződik be.
Varga Mihály: nem az adók miatt drága az üzemanyag
Táblázatot tett közzé a pénzügyminiszter.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.