Hirdetés

A magyar szépség nekiment Gyárfás Tamásnak

2016.05.25. 13:19

A magyar szépség nekiment Gyárfás Tamásnak
Görög Zita (Fotó: Facebook/Görög Zita)

A pedofilügy kirobbanása óta már nem meri úszni vinni a kislányát.

Hirdetés

"1993 óta vagyok a szövetség elnöke, nem tudok nyilatkozni az ügyről. Azt hittem a 10 arany miatt hív. Remekül szerepeltünk az Európa-bajnokságon, szeretnék ünnepelni!"

- mondta Gyárfás Tamás, az Magyar Úszüszövetség elnöke egy újságírónak annak kapcsán, hogy az Átlátszó.hu felderített egy újabb, kiskorú sérelmére elkövetett nemi erőszakot a fővárosi uszodák világából.

Görög Zita ezt övön aluli ütésként értelmezte, és a legnagyobb közösségi portálon fakadt ki.

Kedves Gyárfás Tamás!
Túl sok bennem a De!
Semmi gond az ünnepléssel! Gratulálok a sikerekhez! De! Azt hiszem kevesen vagyunk akik olyan házban akarunk lakni , ahol bűncselekmény történt. Ön egy ilyen ház tetején trónol! Értem, hogy nem Ön követte el ezeket a szörnyűségeket ,mégis anèlkül èl evvel együtt, hogy az új lakókat megnyugtatná, nem fordulhat többet ilyen elő. Az nem is kérdés számomra, hogy előfognak e kerülni még áldozatok, mert biztos vagyok benne,hogy előbb utóbb bátorságot merítenek ezek a Nők akkor is, ha a világ egyik legnehezzebb történéséről kell beszélniük! De! nem csak bennem merül fel a kérdés szerintem, hogy mi a helyzet most?? Előre elnézést kérek minden valaha volt és jelenleg is tisztességes edzőtől ! De! Kézenfekvő dolog megkérdeznem, vajon azok a fiúk, mára férfiak , akik ezek mellett a gonosztevők mellett szocializálódtak mennyit engednek meg maguknak a medencében és azon kívül !??? Tervez felvilágosítást? Tervezi szakemberek bevonását az Ügybe , hogy kiderüljön manapság történt e hasonló dolog? És akkor azt is megkérdem: 1993 óta ??? Vagy az is csak 55 évvel később fog kiderülni, mikor valaki valakinek a tyúkszemére lép?
Tisztelettel és kiváncsisággal várom válaszát!
Egy anyuka , akinek van egy 7 éves kislánya és nem meri már úszni engedni!

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés