Hirdetés

A legprofibb célzót keresik Debrecenben

civishir.hu

2017.06.20. 08:50

A legprofibb célzót keresik Debrecenben

Június 29-ig lehet nevezni a versenyre.

Hirdetés

A Cívis Darts Sportegyesület idén is megrendezi, immár ötödik alkalommal, a Cívis Open Nyílt Steel Darts Versenyt. A nyári szezon beköszöntével többek számára kiváló alkalom, hogy kipróbálja magát és darts tudását egy kellemes és családias hangulatú verseny keretei között. Kicsiket és nagyokat egyaránt várnak, akik szívesen megmérettetnék magukat, és szeretnének betekintést nyerni egy hagyományőrző, magas színvonalú rendezvénybe, hogy egy jól szervezett versenyen sajátítsák el a darts rejtelmeit.

A rendezvény nyílt, tehát bárki elindulhat, így remek lehetőség minden olyan lelkes darts játékos számára, aki még csak ismerkedik ezzel a sportággal, de szívesen szembe nézne némi kihívással, és emellett szívesen részese lenne egy emlékezetes és élményekkel teli napnak.

Az eseménynek ezúttal is a Kosár biztosítja a helyet Debrecenben a Hunyadi János utca 10. szám alatt. Július 8-án délelőtt 10:30 órai kezdéssel indul a páros verseny (regisztráció: 10:00-10:20-ig), ezt követően kora délután kezdődnek az egyéni versenyek.

Hölgyek is!

Kupával és oklevéllel díjazzák a legeredményesebbeket mind a páros, mind az egyéni mezőnyben, továbbá az egyéni indulók helyezettjei különdíjazásban részesülnek. Emellett külön jutalmazzák a legjobb női játékost, a legmagasabb kiszállót és a legtöbb 180-at dobó nevezőt.

Az eseményen való részvétel előnevezéshez kötött, amelyet az alább található linken kérünk tegyenek meg június 29-ig; megkönnyítve és segítve ezzel is egyesületünk munkáját, valamint hozzájárulva a rendezvény magas színvonalának megteremtéséhez!

Az V. Cívis Open Nyílt Steel Darts Versennyel kapcsolatos tudnivalók ITT
V. Cívis Open előnevezés ITT
További információ: civisdarts@gmail.com, www.facebook.com/civisdarts 
darts

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés