Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Fidesz és a bohócliga

A legnagyobb gondban a győztes Fideszt látjuk. Debrecenben is.
A Fidesz és a bohócliga
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mekkora pofont kap a választóktól a NER szellemi atyja, Orbán Viktor? Erre a költői kérdésre várták a választ az ellenzéknek nevezett politikai melléktermékek, aztán a Nemzeti Választási Iroda összeomlása miatti várakozás úgy összekuszált mindenkit testben és lélekben, hogy a leginkább közveszélyes, labilis idegrendszerűek egy idő után már kigyókat láttak kígyózni. Majd az eredmények hallatán mindannyian pofára estek. Arccal előre a betonnak.

Nem csoda, hogy az ütés bennük maradt éjszakáig, így groteszk módon egyedül a Kétfarkú-elnök tapintott rá a lényegre sörrel a kezében, azaz adott értelmes magyarázatot a választás eredményére valamikor éjféltájt:

hosszabb távon a vidéket le kell csatolni, hogy csak Budapest maradjon,

de könnyebb lenne legközelebb okosabban hirdetniük a túlmozgásos aktivistáknak a taktikai szavazásokat, meg a koordinált jelöltállításokat, mert nem lehet minden ellenzéki szavazót a negyednáci Jobbik, illetve a félhalott MSZP-re és DK-ra tolni, tehát visszalépniük Gulyás Mártonéknak kell. A politikától.

A főkutya éppen azt ugatta kissé burkoltan: egy igaz LMP-st vagy kétfarkút nem azért szült világra az anyja, hogy Gyurcsányra vagy Vonára szavazzon, csak azért, hogy Orbánt bukni lássa, tudnillik az övékén kívül van a magyar politikában egy másik dimenzió is. Aki ezt nem vette észre, nem ismeri a szavazóit, alkalmatlan politikusi szakmára, mondjon le! Ja, ez vasárnap este megtörtént? Nagyon helyes, akkor hétfőn meghunyászkodva, csendben tessék távozni a politikai életből legalább 30 évre, utána majd beszélhetünk. Ez a minimum, amit a Fidesz zsinórban harmadik kétharmados győzelme után illik meglépni.

És akkor most nyugodjuk le egy higgadt helyzetelemzéshez. Mekkora bajban lehet a magyar ellenzék,

ha még Németh Szilárddal és a szarvasvadász Semjén Zsolttal a soraiban is ontja a kétharmadokat a Fidesz?

Jézusmária! Ez itt a bohócliga! A baloldali ellenzéknek van négy éve, hogy Orbán Viktor hatalmát az idők végezetéig garantáló matekbajnok, Gyurcsány Ferenc vezérletével mélyebbre süllyedjen a tehénszarban. A Jobbik 2022-ig megtalálhatja az identitását, azaz visszatér a gyökerekhez vagy marad a cukiság síkján, ami egyelőre pontosan annyira nem jött be, mint a cigány-zsidózás, de ott van még a viccpártosodás mint valódi alternatíva, ami áttörheti a centrális erőteret.

A legnagyobb gondban a győztes Fideszt látjuk, nem véletlenül mutatkozott annyira visszafogottnak Orbán Viktor vasárnap éjszaka a győzelmi pódiumon. Nem lehet ugyanis könnyű kitalálni most valami igazán értelmes kommunikációt a végtelenül ostoba migránsozás és sorosozás helyett, amit az ellenzéki szavazóknál csak a Fidesz-szavazók unnak jobban. 

Habony legyen a talpán, akinek ez sikerül!

Jelentjük: április 8-án megvédtük Magyarországot és az európai keresztény kultúrát az iszlamista-dzsihádista inváziótól, nagyon megvédtük, már majdnem túlvédtük, de most már kérünk is valamit az ikszedik alkalommal újraválasztott Kósa, Pósán és Tasó uraktól. Ha esetleg nem lenne tiszta és magától értetődő hirtelen, akkor soroljuk:

új autó- és bicikliutakat, járdákat, új Nagyállomást, új munkahelyeket, új közösségi tereket, jobb egészségügyi ellátást,  továbbá minden szociális ellátás javulását, színvonalasabb oktatást, magasabb munkabéreket és nyugdíjakat, pénzt a tehetségeinknek és a csapatainknak, alázatot és kötelességtudatot.

Négy évre ennyi nagyjából elég lesz, ellenfél nincs, a bohócok kifulladtak és lepihentek. Jó munkát!

Cs. Bereczki Attila

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.