Hirdetés

Beteg gyerekek karácsonyát teszik szebbé a debreceniek

unideb.hu

2017.12.18. 14:48

Beteg gyerekek karácsonyát teszik szebbé a debreceniek
Fotó: unideb.hu

Hallgatók, oktatók és dolgozók összefogása.

Hirdetés

Mikulásjárás, adventi koszorúkészítés, adománygyűjtés - rászoruló és beteg gyerekek karácsonyát tették szebbé a Debreceni Egyetem agrárkarának hallgatói, oktatói és dolgozói.

Közös programokat és adománygyűjtést szervezett az Agrároktatási és Kutatási Dolgozók Szakszervezete, az egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának Sport és Egészséges Életmód Bizottsága, valamint a Debreceni Református Egyetemi Gyülekezet.

Az Adventi várakozás alatt Mikulás járást, adventi koszorúkészítést tartottak a munkatársak családjainak, valamint beteg és rászoruló gyermekeknek gyűjtöttek karácsonyi meglepetéseket.

Az elmúlt évek programjait összevonva a résztvevők idén közösen lepték meg a Gyermekgyógyászati Klinika onkológiai részlegén gyógyulókat, a Lencztelepi, a Hajdúbagosi és az Esztári Református Egyházközség közreműködésével pedig a térség rászoruló gyermekeit. Emellett a Református Szeretetszolgálattal együttműködve további családok is segítséget kaptak az ünnepi készülődéshez.

Debreceni Egyetemadományadvent

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés