Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Itt vannak a hajdú-bihari sportösztöndíjasok!

| 2017. 04. 18. | 20:22:00
Röplabdázók, vívók, tollaslabdázó. A Debreceni Egyetem hallgatói.
Itt vannak a hajdú-bihari sportösztöndíjasok!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlése 16 évvel ezelőtt, 2001-ben döntött úgy, hogy sportösztöndíjat alapít, hogy ezzel is támogassa mindazokat, akik felsőoktatási intézményben tanulnak és kiemelkedő eredményeket értek el mind a sportban, mind a tanulmányi eredményeikben. Az eltelt 16 évben több, mint száz sportolót tudtak támogatásban részesíteni. Ebben az évben további 7 fővel növekszik ez a szám. A korábbi évekhez hasonlóan,

a 2016/2017-es tanévben a korábbi 1 millió forint helyett 1,5 millió forint áll rendelkezésre erre a célra, amelyből maximum 10 fő támogatható.

Sportösztöndíjat kaptak:

Bakóczy András, a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karán tanul, nappali tagozaton, vegyészmérnök szakon. A DEAC sportolója, röplabdában. Edzője: Fodor Antal. Legfontosabb sporteredményei, a MEFOB-on 3. helyezést ért el, az NB I-ben 11. helyezést. Felkérem Bakóczy Andrást az Oklevél átvételére.

Gonda Daniella Csilla, Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar anglisztika szakán nappali tagozatos hallgató. A Hajdú-Gaboona-Debreceni Tollaslabda Club tollaslabdázója. Edzője: Mátyus Tibor. Legfontosabb eredményei: EB csapat 9. hely, 2. hely Felnőtt (csapat), 3. hely MB (egyéni), 2. hely MEFOB.

Kiss Dávid, a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán tanul, nappali tagozaton, általános orvos szakon. Szintén a DEAC-ban röplabdázik. Edzője: Fodor Antal. Legfontosabb sporteredményei, a MEFOB-on vagyis a Magyar Egyetemei Főiskolai Országos Bajnokság 3. helyezést ért el, az NB I-ben 11. helyezett lett. Felkérem Kiss Dávidot az Oklevél átvételére.

Mihály Kata, a Kerpely Kálmán Doktori Iskolában tanul, nappali tagozaton, doktori képzésen. A Debreceni Vívóklub sportolója, vívás, párbajtőr sportágban. Edzője: Serra Bendegúz. Legfontosabb sporteredményei, Világ Kupákon 2. és 7. helyezést ért el, OB-n 1. és 2. helyezett lett. Felkérem Mihály Katát vegye át az Oklevelet!

Pártos Zsófia, a Debreceni Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakán tanul, nappali tagozaton. Ő is a Debreceni Vívóklub sportolója, vívás, párbajtőr a sportága. Edzője: Serra Bendegúz. Legfontosabb sporteredményei: OB junior 3. helyezett, Világkupa 3. helyezett, OB 4. helyezést ért el felnőtt csapatban. Felkérem Pártos Zsófiát az Oklevél átvételére!

Remete László, Debreceni Egyetem Társadalom Tudományi Karán matematika szakos, nappali tagozatos hallgatója.  A DEAC klub kiváló röplabdázója. Edzője: Fodor Antal. Legjobb eredményei: NB 1. 11. hely, valamint a Magyar Egyetemei Főiskolai Országos Bajnokság 3. hely

Szikszai Marcell, Debreceni Egyetem, sportszervező szakának nappali tagozatos hallgatója. A DEAC klub röplabdázója. Edzője: Fodor Antal. Legjobb eredményei: 11. hely NB I felnőtt és NB I junior 11. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Vizsgálat indult Magyar Péter ellen
Vizsgálat indult Magyar Péter ellen
A Szuverenitásvédelmi Hivatal szerint felmerül a gyanú, hogy megpróbálják a törvényeket kijátszva befolyásolni a magyar választásokat.
Hirdetés
Hirdetés
A mesterséges intelligencia bajnoki címeket jósol a DVSC-nek
A mesterséges intelligencia bajnoki címeket jósol a DVSC-nek
A jóslat szerint többször is megtörik a Ferencváros hegemóniája.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Európában a magyarok kapják a legolcsóbban az áramot és földgázt
Finn cég végzett összehasonlító felmérést.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Profibarkács.hu –  Az év 365 napjában Megbízható Bolt
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!