Hirdetés

Testnevelőket, ellátáslánc-menedzsereket is képeznek Debrecenben

unideb.hu

2017.02.03. 11:35

Testnevelőket, ellátáslánc-menedzsereket is képeznek Debrecenben

Már lehet jelentkezni.

Hirdetés

Két új alap- és egy mesterszakkal bővült a Debreceni Egyetem képzési kínálata. A felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítésében megjelent képzésekre is február 15-ig lehet jelentkezni.

Már hivatalosan is lehet jelentkezni a Debreceni Egyetem korábban beharangozott új képzéseire. A Bölcsészettudományi Kar a

közösségszervező alapszakot hirdette meg humánfejlesztés, valamint kulturális közösségszervezés szakirányon nappali és levelező tagozaton.

A Gazdaságtudományi Kar

vidékfejlesztési agrármérnök alapképzése mostantól nemcsak Debrecenben, hanem Kisvárdán is elérhető.

Emellett idén először a GTK indít egy duális képzést is, az

ellátáslánc-menedzsment mesterszakot nappali tagozaton, amely szintén a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítésében jelent meg.

Itt tették közzé az intézmény új testnevelő tanárképzésének egyes alkalmassági vizsga időpontjait is. Az osztatlan szakot tíz szakpárban választhatják a jelentkezők, közülük a testnevelő tanár -biológiatanár (egészségtan), fizikatanár (természettudományos gyakorlatok), földrajztanár, kémiatanár, vagy matematikatanár szakpárokra jelentkezőknek május 29. és június 9. között kell motoros, illetve pályaalkalmassági vizsgát tenniük.

A felsőoktatási intézmények új meghirdetései és az egyéb korrekciók január 31-ével beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, és így azok egységes szerkezetben is olvashatók a felvi.hu-n.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés