Hirdetés

A Debreceni Egyetem mindent vitt

2017.01.05. 13:34

A Debreceni Egyetem mindent vitt
A négyes ikrek születése és hazatérése volt a legnépszerűbb hír!

Ahol pezsgő élet zajlik, ott van miről írni.

Hirdetés

Négyes ikrek, yoUDay, Tisza szobor, új halfaj, elektromos virágkocsi – több mint ötezerszer adott hírt tavaly a média arról, mi történik a Debreceni Egyetemen. Az egységes intézményi kommunikációnak köszönhetően 5400 megjelenést ért el az gyetem a különböző médiafelületeken, ez az intézmény történetében egyedülálló – hangzott el az egyetemi sajtóiroda csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A rekorder hónap a november volt, amikor a mintegy száz egyetemi esemény és információ kapcsán minden napra jutott legalább 20 cikk, tudósítás, tévés és rádiós beszámoló rólunk.

Novemberben 30 nap alatt összesen 653 hír jelent meg az intézményről a sajtóban.

Természetesen a Cívishír is kiemelten foglalkozott az egyetemi témákkal 2016-ban, és az új esztendőben is ez a szándékunk. Akárcsak országosan, nálunk is a Klinikai Központban a négyes ikrek születése és hazatérése volt a legnépszerűbb hír, de kiemelkedő látogatottságot hozott a yoUDay felvezetése, a látogatórekordot döntő Campus Fesztivál összes anyaga, továbbá az egyetem saját fejlesztésű, elektromos meghajtású virágkocsijáról, illetve a 3D animációval „megmozdított” főépületről szóló hír. 

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés