Hirdetés

FőnixFitt: leizzad Debrecen

unideb.hu

2017.01.03. 08:11

FőnixFitt: leizzad Debrecen
Fotó: Péntek Enikő Facebook

A legjobbak dolgoztatják meg a népet.

Hirdetés

A FőnixFitt 2017 elnevezésű esemény minden korosztálynak kínál programokat, többek között Béres Alexandra, Sifter Tímea és Péntek Enikő vezényel edzést a Főnix Csarnokban.

A Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete magas színvonalú előadásokkal igyekszik bővíteni a sportolók és a sportkedvelők ismereteit a FőnixFitten. Elemzik majd, milyen összetevőkön múlik az edzés sikere, kialakulhat-e edzésfüggőség, milyen az optimális versenyzői állapot pszichológiai háttere, melyek a túledzettség okai és következményei, valamint arról is szó lesz, hogyan kell terhelni és pihenni okosan.

A hatékony egészségmegőrzés és a szakmailag megalapozott teljesítménynövelés iránt érdeklődőket pedig a Debreceni Egyetem fejlesztéseként megvalósult Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központ munkatársai várják a rendezvény ideje alatt. A SET-es szakemberek olyan korszerű diagnosztikai és szűrővizsgálatokat végzenek majd a helyszínen, mint a testösszetétel-mérés, illetve a funkcionális állapotfelmérés, a sérült sportolók pedig kipróbálhatják a Game Ready kezelést.

Belépőjegy: 1 500 forint

Jegyértékesítési pontok
Sport Hotel (Oláh Gábor u. 5.) 0-24 óráig
www.jegy.hu
www.eventim.hu
A rendezvény napján a helyszínen.

Részletes program ITT

FőnixFitt

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés