Hirdetés

Lopott bankkártyával akart vásárolni

police.hu

2016.02.22. 13:26

Hamar le is bukott.

Hirdetés

Egy nő tett feljelentést február 17-én 12 óra körül a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságon arról, hogy bankkártyáját ismeretlen személy eltulajdonította és azzal az interneten több alkalommal vásárolni akart. A sértett részére a bank szöveges üzeneteket küldött a bankkártya használatáról.  

A feljelentést követően a járőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek alapján megállapították, hogy a 24 éves férfi a nőnek címzett levelet felvette, majd az abban található, a sértett nevére szóló bankkártyával több alkalommal vásárolni akart.

V. Pétert a rendőrök otthonában elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrök a bankkártyát lefoglalták és visszaadták a sértett részére.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben – szabadlábon hagyása mellett – információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Hirdetés

Hozzászólás

HirdetésHirdetésHirdetés