A 13 évesnél volt cigi, de nem adott

police.hu

2016.03.01. 19:51

A vasútállomáson fogták le és bántalmazták.

Hirdetés

A tiszafüredi rendőrök néhány órán belül elfogták azt a 21 éves fiatalembert és 17 éves társát, akik a megalapozott gyanú szerint kiraboltak és bántalmaztak egy 13 éves helyi fiút.

Elvették a cigijét

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást T. Lajos és fiatalkorú társa ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két helyi fiatal február 29-én 19 óra 30 perc körül a tiszafüredi vasútállomáson cigarettát kértek egy 13 éves fiútól. A gyermekkorú a kérést megtagadta, ezért a két fiatal megfenyegette, lefogta és bántalmazta őt, majd ruházata zsebéből a cigarettáját elvették. A támadók ezt követően a helyszínről elmenekültek. A 13 éves sértett - az elsődleges orvosi vélemény alapján - könnyű sérüléseket szenvedett.

A helyi rendőrök a két bántalmazót 2016. március 1-jén 7 óra 20 perckor Tiszafüred egyik utcájában elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra. A rendőrök a támadókat gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés