Hirdetés

Marihuána, kokain, extasy, amfetamin - teljes volt a kínálat Debrecenben

2018.06.05. 16:02

Marihuána, kokain, extasy, amfetamin - teljes volt a kínálat Debrecenben
Marihuána, kokain, extasy, amfetamin - a rendőrség nagy fogása (Fotó: police.hu)

Még a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét is bevetették.

Hirdetés

A hajdú-bihari és a budapesti rendőrök, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen 2018. május 31-én a fővárosban három helyi és egy szigetszentmiklósi férfit fogtak el. A nyomozás adatai szerint az 55 éves Cs. Péter és a 33 éves Sz. Zsolt közösen kábítószert árultak Budapesten és tőlük, továbbértékesítési céllal vásárolt M. Gábor és a 36 éves fővárosi B. István.

Az ügy részleteinek felderítése során a nyomozók látókörébe került a 33 éves debreceni N. Sándor, aki a megalapozott gyanú szerint a 29 éves budapesti M. Gábortól vásárolt kábítószert továbbértékesítette a 23 éves M. Dávidnak, aki azt Debrecenben terjesztette.  

A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége 2018. június 1-jén Debrecenben elfogta N. Sándort, míg a 23 éves szintén helyi M. Dávidot aznap a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai fogták el otthonában.

A rendőrök a gyanúsítottak szigetszentmiklósi, budapesti és debreceni tartózkodási helyein házkutatásokat tartottak, amelyek során

6,4 kilogramm marihuánát, 4,5 kilogramm amfetamint, 600 gramm kokaint, 8000 darab extasytablettát

és más kábítószergyanús anyagot, a terjesztéshez szükséges eszközöket és közel 20 millió forint készpénzt, valamint 1 millió forint értékű valutát találtak és foglaltak le.

A hat gyanúsítottat a rendőrök a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztették előzetes letartóztatásukat, amit a Debreceni Járásbíróság 2018. június 3-án elrendelt.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés