Hirdetés

Körözött gyereknek adtak át drogot a Petőfi téren!

Cívishír

2018.02.09. 11:50

Körözött gyereknek adtak át drogot a Petőfi téren!
Egy véletlenül kiszúrt intézkedés a Holló János utcán, a Petőfi tér mögött (Fotó: Ratalics László)

A Cívishír éppen ott volt az intézkedés helyszínén.

Hirdetés

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanújával állítottak elő a Készenléti Rendőrség tagjai csütörtök délután egy 22 éves hosszúpályi férfit Debrecenben – értesült a Cívishír.

A fiatalember zsebében kábítószergyanús növényi származékot találtak, és a gyorsteszt eredménye szerint a gyanúsított tiltott szert is fogyaszthatott előzetesen. A rendőrök – tudtuk meg – azután intézedtek ellene, hogy a Petőfi téren a gyanús anyagból átadott valamennyit egy 13 éves fiúnak. A gyereket szintén ellenőrizték, őt a Debreceni Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözte. Ezért a rendőrök az állami gondozott fiút visszavitték a lakhelyéül szolgáló otthonba. A Cívishír éppen jelen volt a csütörtök délután intézkedés helyszínén, a Petőfi tér mellett Holló János után.

Érdekes csomagocskák

Nem ez volt csütörtökön az egyetlen kábítószeres elfogás: a 4-es főúton, Debrecen külterületén egy 21 túrkevei férfit igazoltattak közlekedési rendőrök a reggeli órákban. A fiatalember autójából három gyanús növényi anyagot tartalmazó alufólia került elő. A kábítószeres gyorsteszt az ő esetében is pozitív eredménnyel zárult.

Ratalics László

kábítószerDebrecenPetőfi térKészenléti Rendőrség

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés