Hirdetés

Bliccelt a debreceni vonaton, és még neki állt feljebb

Cívishír

2018.02.13. 20:12

Bliccelt a debreceni vonaton, és még neki állt feljebb
Kövekkel dobálta meg a vonatot, ellenőrt (A kép illusztráció)

Vádemelést javasolnak a hadházi férfivel szemben.

Hirdetés

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást R. Józseffel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított tavaly június 28-án 6 óra körül a Püspökladány felől Záhony irányába közlekedő vonaton utazott, amikor Debrecenben, a Csapókerti vasútállomásnál a jegyvizsgáló elkérte tőle a menetjegyet.

R. Józsefnek nem volt érvényes menetjegye, ezért vitatkozni kezdett a sértettel, aki megkérte, hogy az állomáson szálljon le a vonatról. Az agresszív férfi leszállt, közben folyamatosan szidta a jegyellenőrt, majd az állomás peronja mellett lévő köveket felmarkolta és azokkal megdobta az ellenőrt és a vonatot.

A sértett a helyszínen visszatartotta a hajdúhadházi férfit, akit a kiérkező rendőrök elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozóknak a 26 éves férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészségnek.

erőszakDebrecenhivatalos személybliccel

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés