Hirdetés

Milliókat csalt ki ismerősétől, elfogták a debreceni rendőrök

police.hu

2017.12.07. 10:00

Milliókat csalt ki ismerősétől, elfogták a debreceni rendőrök
Fotó: police.hu

Fegyvert is találtak nála.

Hirdetés

Egy férfi tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy egy ismerősének három alakalommal, különböző pénzösszegeket adott kölcsön, azonban a férfi a több mint 6 millió forintból semmit nem fizetett vissza neki, és egy ideje már nem tudja őt elérni.

A nyomozók a beszerezett információk alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen november 21-én, egy debreceni szórakozóhelyen elfogtak.

A rendőrök G. Sándort előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság november 23-án elrendelt.

A nyomozók a gyanúsítottnál tartott házkutatás során két – engedély nélkül tartott - lőfegyvert vagy annak utánzatát, valamint lőszereket foglaltak le, amelyek szakértői vizsgálata folyamatban van.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 63 éves férfival szemben üzletszerűen elkövetett csalás bűntett, továbbá lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást, amelyben további nyomozati cselekmények várhatóak.
csalásDebrecen

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés