Hirdetés

Elkötötte, majd összetörte az autót a nyíradonyi

Cívishír.hu

2017.12.05. 15:52

Elkötötte, majd összetörte az autót a nyíradonyi
Fotó: police.hu

Ivott is.

Hirdetés

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a 38 éves férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy lakóház kerítésének hajtott azzal az autóval, amit a tulajdonos engedélye nélkül vitt el. Ráadásul jogosítvánnyal sem rendelkezett.

A férfi a saját balesetéről tett bejelentést a rendőrségre november 11-én délután. Gy. Dezső elmondta, hogy Nyíradonyban, a Szénégető utcában beszállt egy parkoló autóba, mely nyitva volt, majd a tulajdonos engedélye nélkül elhajtott vele, azonban pár méter megtétele után egy lakóház kerítésének ütközött.

A helyszínre érkező nyíradonyi rendőrök megszondáztatták a férfit, kiderült, fogyasztott alkoholt, majd azt is megállapították a rendőrök, hogy nincs jogosítványa. Az egyenruhások a 38 éves férfit elfogták és előállították a Vámospércsi Rendőrőrse, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben a jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2017. december 4-én befejezte, az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

lopásittas vezetés

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés