Hirdetés

Videó: egy nő akarta kirabolni a debreceni boltot

police.hu

2017.07.09. 09:47

Videó: egy nő akarta kirabolni a debreceni boltot
(Fotó: police.hu)

Vagy hülye vicc volt, és most főhet a feje.

Hirdetés

A rendőrség közleménye szerint szombvaton 14 óra 15 perc körül egy nő bement Debrecenben a Petőfi téren lévő egyik élelmiszerboltba, ahol az eladótól a bevételt követelte. Az alkalmazott ezt nem adta oda, ezután az elkövető a helyszínről elmenekült.

Az ismeretlen nő 25-30 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, barna hajú. Az elkövetéskor fekete nadrágot, fekete felsőt, fehér cipőt, valamint fekete napszemüveget viselt.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, a 112-es központi segélyhívó számon. A Debreceni Rendőrkapitányság várja annak az ismeretlen nőnek, valamint férfinak a jelentkezését is, akik a cselekmény előtt, illetve után az élelmiszerüzlet bejáratánál láthatták a feltételezett elkövetőt. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés