Hirdetés

Ámokfutás Tiszalökön: hajtóvadászat indult

police.hu

2017.07.12. 08:24

Ámokfutás Tiszalökön: hajtóvadászat indult

Egy nőt és három gyereket sebesített meg.

Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletének elkövetése miatt indított nyomozást Szentesi Zsolt 32 éves tiszalöki lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi július 12-én a hajnali órákban bement volt élettársa tiszalöki lakóházába, ahol egy késsel megsebesítette a 37 éves nőt, valamint gyermekeit, egy 13 éves fiút, egy 15 éves  és egy 18 éves lányt. A férfi ezt követően ismeretlen helyre távozott. A rendőrség a hajnali óráktól nagy erőkkel keresi, ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A keresett személy körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fülei elállóak. Haja színe barna és rövidre nyírt. A bűncselekmény elkövetésekor kék színű nadrágot és piros színű pólót viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-42/524-600 telefonszámon. Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívószámok valamelyikén.
Tiszalök

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés