Hirdetés

Autós üldözés Hajdú-Biharban: menekülés közben rejtette el a drogot

police.hu

2017.06.29. 15:03

Autós üldözés Hajdú-Biharban: menekülés közben rejtette el a drogot
(police.hu)

Lebukott a kolozsvári-vállaji páros.

Hirdetés

A Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályának munkatársai megállítottak egy BMW típusú gépjárművet és igazoltatták annak vezetőjét és utasát 2017. június 27-én 16 óra körül, Kismarja külterületén. A rendőrök az intézkedés során a jármű csomagterét is át akarták vizsgálni, ezért megkérték a sofőrt, hogy szálljon ki az autóból. Ezt kihasználva a gépkocsi utasa a vezető helyére hirtelen átült és elhajtott.

A menekülő autót a rendőrök rövid időn belül megállították és annak vezetőjét Cs. Árpádot, valamint társát, B. Rolandot elfogták, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök egy Kismarjához közeli vasúti töltésen közel 3 kilogramm marihuánát találtak a fűben, amit a gyanú szerint Cs. Árpád rejtett el oda menekülése közben. A nyomozók a 42 és 27 éves férfiakat gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. 

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a vállaji és a kolozsvári férfiakkal szemben – szakértő bevonásával – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az nyomozást.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés