Hirdetés

Vége a nánási betörés-sorozatnak +videó

police.hu

2017.04.16. 10:00

Vége a nánási betörés-sorozatnak +videó
Fotó: police.hu

Elfogták a tettest a rendőrök.

Hirdetés

Egy nő tett bejelentést 2017. április 14-én éjfél körül arról, hogy hajdúnánási házába valaki be akar törni. A nő megzavarta a betörőt, aki elmenekült.

A rendőrök a helyszínre mentek, eközben a környékről többen betörésről értesítették telefonon a rendőrséget. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság munkatársai a Hajdú utcában meglátták az elkövetőt, aki a szomszédos ingatlanok kerítéseit átugorva menekült előlük. A rendőrök átvizsgálták a környéket, ahol a betörő elbújhatott és azt hallották, hogy egy ingatlan udvaráról segítségért kiabált az ott lakó idős nő.

Az egyenruhások a helyszínen elfogták a maszkot és kesztyűt viselő férfit, majd előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók a tettest kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

A nyomozók megállapították, hogy a 39 éves hajdúdorogi lakos az éjszaka folyamán hat ingatlanba betört, amelyek közül ötből tulajdonított el értéktárgyakat. A férfi korábban, 2006 decemberében további 8 ingatlanba tört be. A bíróság 2017. április 15-én H. Krisztiánt előzetes letartóztatását elrendelte. 

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság H. Krisztián ellen lopás vétség, lopás vétség kísérlet és magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

lopásbetörés

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés