Hirdetés

Idős debrecenit fosztott ki a trükkös tolvaj

police.hu

2017.04.26. 14:50

Idős debrecenit fosztott ki a trükkös tolvaj
Fotó: police.hu

Vizet kért, majd vitte a pénzt.

Hirdetés

A debreceni rendőrök azonosították és elfogták azt a 61 éves férfit, aki egy 84 éves hölgy figyelmét elterelte, majd tőle csaknem 2 millió forintot lopott el.

A gyanúsított ágyneműket és edénykészleteket kínálva csengetett be az idős hölgy debreceni otthonába, aki beengedte az ismeretlent. A férfi rövid alkudozást követően csökkentette az edénykészlet és a lepedő árát, majd kifigyelte, hogy a sértett honnan vette elő a pénzét.

A vásárlást követően egy pohár vizet kért a hölgytől, és amíg a sértett a konyhában tartózkodott, a rejtekhelyről közel ellopott csaknem 2 millió forintot.

A nyomozás során szerzett információk alapján a debreceni rendőrök azonosították a román állampolgárságú G. Iankot, és 2017. április 23-án elfogták, majd őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek indítványozták a férfi előzetes letartóztatását, amit a Debreceni Járásbíróság 2017. április 25-én elrendelt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 61 éves férfival szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés