Símaszkban ment étterembe egy hajdúböszörményi férfi

police.hu

2017.03.17. 11:38

Símaszkban ment étterembe egy hajdúböszörményi férfi

Elásta a pénztárgépet.

Hirdetés

Március 15-én éjszaka a gyanúsított K. Sándor besurrant egy hajdúböszörményi étterembe, ahonnan ellopott egy pénztárgépet, konyhai eszközöket és több élelmiszert. A nyomozók megtekintették a vendéglátóhely kamerafelvételeit, amelyeken látható volt a símaszkot viselő férfi. A rendőrök március 16-án azonosították K. Sándort, akit otthonában elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A 45 éves férfinél a házkutatáskor a kertben elásva találták meg a nyomozók az eltulajdonított pénztárgépet, míg a házban a konyhai eszközöket és az élelmiszereket. A megalapozott gyanú szerint a helyi lakos korábban egy hajdúböszörményi takarmányboltba is betört. A házkutatás során a rendőrök megtalálták az onnan ellopott tárgyakat is. K. Sándor beismerő vallomást tett.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást március 17-én befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást – őrizetbe vétele mellett – a helyi lakossal szemben.

Hajdúböszörmény

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés