Hirdetés

Félmilliót kap, aki feldobja a debreceni trafikrablót

police.hu

2017.01.03. 09:21

Félmilliót kap, aki feldobja a debreceni trafikrablót

Díjkitűzés.

Hirdetés

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, december 9-én 20.30 körül az Egyetem sugárút és Ibolya utca sarkán található Nemzeti Dohányboltba bement egy ismeretlen férfi, aki fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette az eladót és a bevételt követelte. Az alkalmazott a fenyegetés hatására átadta a pénzt a maszkot viselő elkövetőnek, aki ezután a helyszínről elmenekült.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

Kéri a rendőrség, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés