Építkezésről lopott a debreceni rezes banda

police.hu

2017.01.10. 11:02

Építkezésről lopott a debreceni rezes banda

Hajdúsámsonban bűnöztek.

Hirdetés

A rendőrségre telefonon tett bejelentést egy férfi január 9-én arról, hogy Hajdúsámsonban egy építés alatt álló házba ismeretlenek betörtek és rézcsöveket, szerelvényeket, gázkazánt tulajdonítottak el. A Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai még aznap délben a debreceni Luther utcán járőröztek, amikor észrevettek két gyanús férfit, akik egy nagy zsákot cipeltek.

A rendőrök igazoltatták a két debreceni lakost, akik nem tudtak elszámolni a zsákjukban talált rézcsövekkel, ezért bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították őket a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a beszerzett információk alapján elfogtak két másik, a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható debreceni lakost is. A rendőrök kihallgatták a két 21, a 22 és a 25 éves férfiakat és megtalálták az eltulajdonított szerelvényeket, gázkazánt.

Az őrizetbe vett C. Dániel, P. Norbert, C. Tamás és K. Gábor ellen a Debreceni Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés