Babakocsiból lopott ez a debreceni férfi. Ismeri?

police.hu

2017.01.06. 14:54

Babakocsiból lopott ez a debreceni férfi. Ismeri?
Így lopta el a táskát

Bilincset az ilyennek!

Hirdetés

A rendőrségnek sikerült azonosítania azt a férfit, aki 2016. november 30-án 18 órakor egy VI. kerületi sportboltban egy babakocsiból kilopott egy női táskát a benne lévő személyes iratokkal, pénzzel, bankkártyákkal és kulcsokkal. A lopással gyanúsítható 49 éves debreceni Tóth István ellen elfogatóparancsot adott ki a VI. kerületi Rendőrkapitányság.

Az elkövetőről a bolt biztonsági kamerája felvételeket készített, ahol jól látszik, ahogy a férfi a babakocsi mellé lépett, leguggolt, és kiemelte a táskát.

A férfi felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Tóth Istvánt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a 06rk@budapest.police.hu e-mail címre.

 

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés