Hirdetés

A Rubint-kísérlet kútba esett

borsonline.hu

2010.08.11. 20:03

A Rubint-kísérlet kútba esett
Rubint Réka (fotó: rtlhirek.hu)

Kecskemét – A sokáig csak Schobert Norbi feleségeként ismertté vált fitneszlady rekordkísérletre készült. Ám a szükséges létszámtól messze elmaradt a tornázók száma.

Hirdetés

A kecskeméti repülőnapon, szombaton lett volna a nagy esemény. Alig -alig tértek be az emberek abba a sátorba, ahol regisztrálni kellett a nagy eseményre. Később a hostess lánykák is csalogatták a népek, ám kevés sikerrel. A kudarchoz az is hozzájárulhatott, hogy a korábbi években szokásos 80-100 ezer látogató helyett csak 35 ezren voltak ott a repülőnapon. 9300 embert kellett volna megmozgatni Rékának ahhoz, hogy sikeresnek könyvelhesse el a kísérletet. Talán ha ezren vettek részt az össznépi alakformálásban azzal a százöt katonával együtt, akik kisegítették a rekordra készülőket.

Rubint Réka Facebook-oldalán adott hangot véleményének: „Bár több tízezer ember látogatott ki tegnap a kecskeméti repülőnapra, mégsem sikerült 10 perc időtartamig levetkőzni a pesszimista közönyt. Nem sikerült összetartanunk és megmutatnunk nekünk magyaroknak, hogy képesek vagyunk a tavalyi, izraeliek által felállított rekordot megdönteni. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Ennyit tudunk!”

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés