Hirdetés

Pezsdül a vér: visszatér a Váradi Roma Café

2017.08.10. 14:58

Pezsdül a vér: visszatér a Váradi Roma Café
Teljesen családi maradt a zenekar

Reméljük, hamarosan Debrecenben is a tiszteletüket teszik!

Hirdetés

Több mint négy év kihagyás után jövő pénteken tér vissza a közönség elé a Váradi Roma Café. A magyar zenei színpadokról hirtelen eltűnt zenekar az eredeti négy zenész mellett két taggal bővült.

Négy platinalemez, tízezres közönség előtt adott teltházas koncertek és számtalan sláger után augusztus 18-án a Plázs Siófokon áll újra össze a Váradi Gyula, Váradi Róbert, Berki Artúr és Botos Tibor alkotta Váradi Roma Café.

Az eredeti négy zenész mellé ráadásul két új muzsikus is érkezik. Berki Dávid basszusgitáros és Nagy Elemér dobos számára azért persze nem idegen a Váradi Roma Café. Dávid a zenekar zongoristájának, Berki Artúrnak a fia, Elemér pedig szintén rokon, így teljesen családi maradt a zenekar.

A Váradi Roma Café tagjai mind kiválóan képzett zenészek, formációjuk teljesen egyedi hangzást teremtett a magyar zenei palettán. Számaikban a pop keveredik a latin ritmusokkal, a cigányzene a klasszikus és a jazz zenével, más zenekarokéval összehasonlíthatatlan, csak a Váradi Roma Caféra jellemző világot teremtve.

zeneromapopzenecigányzene

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés