Rekord az EFOTT-on; Dzsudzsákkal és Palvin Barbival

civishir.hu

2017.07.17. 12:14

Rekord az EFOTT-on; Dzsudzsákkal és Palvin Barbival

Sean Pault várták, mint a Messiást.

Hirdetés

A Velencei-tó partján rendezett fesztivál hivatalos 2. napján (szám szerint a 4.-en) több mint 30 ezer ember fordult meg. Ezzel minden idők leglátogatottabb napját könyvelhette el az EFOTT.

Legtöbben a jamaicai Sean Paul showjára voltak kíváncsiak, köztük Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs is.

 „Péntek délután úgy tűnt, még az este folyamán megtörténhet, hogy le kell zárnunk a helyszíni jegyértékesítést is, de szerencsére végül mindenki bejutott a fesztiválra, aki szeretett volna – nyilatkozta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató. – Sean Paul aztán nem okozott csalódást, hihetetlen energikus óriáskoncertet adott. De ugyanezen a napon lépett színpadra a Wellhello, akikhez Palvin Barbi is becsatlakozott egy rögtönzött szám erejéig, valamint a Margaret Island, a Magashegyi Underground, a Mary PopKids, és az izraeli sztár DJ, Borgore is, akik szintén tömegeket vonzottak.”

A Mary PopKids koncerten lánykérés is történt, amitől nemcsak az érintettek, hanem maga a zenekar is meghatódott.

Hogy a fesztivál kinek milyen mérföldkövet hozhat az életébe, arra jó példa a rendezvény Facebook oldalán található egyik bejegyzés, amelyből kiderül, nemrégiben megszületett az első hivatalos EFOTT-baby. A szülők 2 300 lájkot elérő posztjukban arról számolnak be, hogy életük első és közös fesztiválja egybeesik gyermekük útjára indulásának időpontjával.

EFOTT

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés