Hirdetés

Donald Trump, a szexista tahó

index.hu

2017.07.14. 12:22

Donald Trump, a szexista tahó

Csak udvarias akart lenni.

Hirdetés

Az USA első embere, Donald Trump hivatalos államfői látogatáson jár Párizsban, és ilyen minőségben először találkozott tegnap Emmanuel Macron francia elnökkel valamint a feleségével, Brigitte-tel. A találkozón természetesen a First Lady, Melania Trump is részt vett.

Trump egyszer odafordult Brigitte Macronhoz, és azzal bókolt neki, hogy mennyire jól tartja magát ("you're in such a good shape"). Ezt a francia elnökkel is közölte, majd visszafordult Brigitte-hez, és még hozzátette, hogy "gyönyörű".

Az ügy igazából azért pikáns, mert míg Trump 24 évvel idősebb a feleségénél, Melaniánál, Macronéknál pont fordított a helyzet, ott a feleség idősebb 25 évvel. És ebben a helyzetben így bókolni, majd azt a nő partnerének, mellesleg a francia államfőnek is elismerően megismételni meglehetős bárdolatlanságnak minősül - írja az Index a The Guardian cikke alapján.

Utóbbi felemlegeti, hogy Trump Hillary Clintontól a republikánus ellenjelölt Carly Fiorinán át egy csomó híres nő külsejére és testi működésére tett gyakran útszéli, macsó megjegyzéseket.

 

Donald TrumpEmmanuel Macron

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés