Hirdetés

Lenyűgöző újításokat kapott a C-osztály

civishir.hu

2018.02.14. 10:05

Lenyűgöző újításokat kapott a C-osztály

LED és elegancia.

Hirdetés

Negyedik értékesítési évében több mint 415 ezer eladott példánnyal a C-osztályt méltán nevezik a Mercedes-Benz húzómodelljének. A négy kontinens négy gyárában gyártott, világszerte népszerű jármű következő generációja most számos újítással érkezik.

Az új AMG Line modellváltozat szériában gyémánt mintázatú hűtőráccsal kapható, emellett átalakultak a kivitelek és megújult az első lökhárító is.

Míg az exkluzív modellek elegánsabbak, addig az Avantgarde verziókat a dinamikusság jellemzi. Az első lökhárító ezüstszínű (a szériamodellnél), krómozott (Avantgarde külső esetén), vagy háromrészes krómozott díszbetétet kapott. Az AMG külsőhöz átdolgozott első kötény, valamint diffúzor-optikával ellátott hátsó lökhárító jár, ezen felül pedig az összes modell hátsó lökhárítója új kidolgozást kapott.

Az első-hátsó fényszórók szintén új külsővel érkeznek. A C-osztályhoz szériában LED-es nappali menetfénnyel integrált halogén fényszórók járnak, opcionálisan pedig egy letisztultabb LED High Performance, vagy a modellsorozathoz első ízben elérhető, ULTRA RANGE távfénnyel kiegészített MULTIBEAM LED fényszórórendszert választhatnak a vásárlók.

Kibővült emellett a fényezések palettája is: a kínálatban újdonságként szerepel a mojave-ezüstmetál és a smaragdzöld metálfényezés.
Mercedes C

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés